Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten

HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten, beide op de zondagmiddag.
Het Van Baerle Trio (Foto: Marco Borggreve)

Op zondag 11 maart zorgt Vrienden Kamermuziek Almere voor een prachtig concert van het Van Baerle Trio, bestaande uit pianist Hannes Minnaar, violiste Maria Milstein en cellist Gideon den Herder – jonge mensen met inmiddels grote namen! Zij spelen op zeer hoog niveau werk van Schumann en Beethoven.
Het tweede concert is op zondagmiddag 25 maart. Vanaf 15.00 uur wordt de Brockes Passion van Händel uitgevoerd door het Apollo Ensemble met koor en solisten, in totaal 22 musici. Het is een passieconcert op tekst van de dichter Brockes (1712). Het concert duurt 2,5 uur met twee pauzes. Er is een tekstboekje beschikbaar om het verhaal te kunnen meelezen.
Meer informatie: www.goederedeconcerten.nl of bel: 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 23 februari 2018 - 10:42

Gerelateerd

Delen