Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Nu inschrijven voor schoolschaken

POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt gehouden op zaterdag 24 maart om 13.00 uur in het Topsportcentrum aan de Pierre de Coubertinlaan 7.
Schaakvereniging Almere organiseert 24 maart voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. (Foto: aangeleverd)

Schaakvereniging Almere organiseert in samenwerking met Schaakbond Groot Amsterdam voor de dertigste keer het SchoolSchaakToernooi Almere. Deelname staat open voor basisscholen uit de regio Almere. De hoogst geëindigde teams plaatsen zich voor de regionale wedstrijden in Amsterdam. Het winnende team in Amsterdam plaatst zich voor het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken.
Scholen kunnen zich aanmelden via www.schakenalmere.nl vóór zondag 4 maart. Een schoolteam bestaat uit vier tot zes spelers en een begeleider. Leeftijd is niet van belang, enige schaakkennis wel. De bijdrage van 7,50 euro per team kan contant aan de speelzaal voldaan worden.
Scholen kunnen meer dan één team inschrijven.
Publiek

In het Topsportcentrum is ruimte voor publiek en is de horeca open. Op de tribunes zijn er zitplaatsen met zicht op het speelveld.
Artikel geplaatst op: 21 februari 2018 - 15:08

Gerelateerd

Delen