Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Almeerse muzikanten winnen prijs voor Beste solist

ALMERE - De twee kornetspelers Alem Murguzovic (10) en Timo Meulmeester (13) hebben afgelopen zaterdag de prijs gewonnen voor Beste solist tijdens het 25e Brassband Schoonhoven Jeugdfestival. Ook het opleidingsorkest van Brassband Almere, waar Timo en Alem in spelen, viel in de prijzen.
Alem en Timo spelen kornet bij Brassband Almere. Ze vielen zaterdag in de prijzen tijdens Brass Band Schoonhoven Jeugdfestival. (Foto: aangeleverd)

Alem speelt bijna een jaar op kornet en durft al te soleren. Timo speelt al een aantal jaar kornet bij Brassband Almere. Samen speelden zij de echo van het orkest. Zij deden dit zo goed dat zij de solistenprijs wonnen.
Onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg hebben de C- en B-band van Brassband Almere zich goed ontwikkeld. De jury was zeer te spreken over het orkest als geheel. De jury: “Jullie klinken als een volwassen band! Erg leuk dat er aandacht is voor de allerkleinsten.”
Daarnaast kregen zowel Abel op de bügel als Sem met het slagwerk een compliment van de jury.
Het Brass Band Schoonhoven Jeugdfestival is een wedstrijd voor jeugd- en opleidingsorkesten. Er doen zestien verenigingen uit heel Nederland aan mee.
Artikel geplaatst op: 12 februari 2018 - 12:27

Gerelateerd

Delen