Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Almerepad en Floriade on Tour

ALMERE - Growing Green Cities en Floriade maken met het Almerepad een tour door de stad met de vlaggen van de Almeerdaagse. Na ongeveer twee maanden wapperen in Almere Buiten, zijn de vlaggen verplaatst naar Almere Haven. Volgens planning zullen de vlaggen in maart worden verplaatst naar Almere Poort.

De vlaggen markeren het jubileum van de jaarlijkse meerdaagse wandeltocht in Almere, want in april zal de tiende editie plaatsvinden. Van 19 tot en met 22 april, dus vier dagen, kan gedurende één of meer dagen worden gewandeld in een zelf te kiezen afstand tot 50 kilometer per dag.
Er is elke dag een andere startlocatie, waar de wandelaars vanaf 08.00 uur kunnen vertrekken. Donderdag in Almere Haven, vrijdag in Almere Buiten, zaterdag in Parkwijk en zondag in Almere Poort.
Meer informatie en inschrijven: www.almeerdaagse.nl. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 09 februari 2018 - 16:27

Gerelateerd

Delen