Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Extra Concert Nederlands Jeugd Gitaarorkest

HAVEN CENTRUM – Het Nederlands Jeugd Gitaarorkest geeft op zondagmiddag 18 februari een extra concert in Almere onder leiding van Peter Constant.
Het Nederlands Jeugd Gitaarorkest. (Foto: NJGO)

De jonge professionals van hét top gitaarorkest van Nederland, het NJGO spelen een compact, kleurrijk programma met muziek in verschillende stijlen die de verrassende klankmogelijkheden van een gitaarorkest ten gehore brengt. Het voorprogramma is in handen van de veelzijdige Almeerse gitarist Rick Kostelijk.
Het concert begint om 16.00 uur in Goede Rede aan de Kerkgracht 60. Kaarten kosten 10 euro. Kinderen tot en met 18 jaar krijgen gratis entree. Meer informatie: www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 13 februari 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen