Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Kiwanis Almere viert 24e Seniorenmiddag met Opera Familia

BOUWMEESTERBUURT – Kiwanis Almere organiseert zaterdag 17 maart de 24e Seniorenmiddag in het Oostvaarders College aan de A. Boekenweg 3. Onder andere ‘Opera Familia’, ‘The Wieners Vintage Rock Band’ en de ‘Blackfield Jazz Men’ zullen deze gratis toegankelijke muziekmiddag invullen.
Tijdens de Seniorenmiddag 2018 op 17 maart treedt Opera Familia op. (Foto: Zwart Fotografie)

Het ‘Kiwanis Shanty Koor’ zal de aanwezigen uitnodigen om mee te zingen met alom bekende liederen. Er worden ongeveer zeshonderd bezoekers verwacht. Een aantal hiervan wordt met bussen, beschikbaar gesteld door Connexxion, gehaald en gebracht. Cliniclowns is dit jaar het goede doel waarvoor Kiwanis Almere een vrijwillige bijdrage van het publiek vraagt.
Gratis toegangskaarten

Senioren en zorgcentra namens hun senior-bewoners kunnen gratis toegangskaarten aanvragen tot 2 maart via het inschrijfformulier op www.kiwanis.nl/almere/2018. Verder kunnen toegangskaarten ook schriftelijk worden aangevraagd bij Kiwanis Almere, p/a Markerkant 1123, 1316 AK Almere of via een e-mail aan seniorenmiddag2018@gmail.com met duidelijke vermelding van naam of instelling, adres, postcode en woonplaats.
Telefonisch bestellen kan via 06-82328491 en 06-30130785 op werkdagen vanaf dinsdag 6 februari tot en met vrijdag 16 februari 's avonds tussen 19.00 uur en 20.30 uur.
Artikel geplaatst op: 07 februari 2018 - 14:14

Gerelateerd

Delen