Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Aeres VMBO Almere heeft unieke en slimme leerroute

POORT – Aeres VMBO Almere, voorheen Groenhorst, is een kleine, overzichtelijke en ambitieuze vmbo-groenschool met brede uitstroommogelijkheden. Wie voor deze school kiest, krijgt niet alleen les in algemene vakken, maar ook groenvakken. Leerlingen leren en groeien op in een inspirerende omgeving waarin dieren, planten, voeding en de groene ruimte een belangrijke rol spelen.
Bezoek het Open Huis van Aeres VMBO Almere op 9 en 10 februari 2018. (Foto: aangeleverd)

Leerwegen

Voor de leerwegen basisberoepsgerichte leerweg (bl), kaderberoepsgerichte leerweg (kl) en de gemengde leerweg (gl) kunnen leerlingen terecht bij Aeres VMBO Almere.
Het Groene Lyceum

Wie minimaal TL/havo-advies heeft, niet alleen in de schoolbanken wil zitten, graag dingen zelf ontdekt én in zes jaar naar het hbo wil kiest voor het Groene Lyceum, de slimme leerroute. In het Groene Lyceum haalt de leerling een gl/tl-diploma én een mbo-diploma Toegepaste Biologie op niveau 4. Na zes jaar heeft de student een mbo-4 diploma! Na de opleiding kunnen leerlingen nog alle kanten op en eventueel direct naar het hbo (ook naar niet-groene opleidingen) doorstromen of beginnen met een beroep.
In het Groene Lyceum is er veel afwisseling tussen theorie, praktijk, projecten en stages. Leerlingen leren vooral door te doen. Het leertempo ligt hoog en dat maakt leren hier een echte uitdaging.
Meer informatie: www.aeresvmbo-almere.nl
Artikel geplaatst op: 07 februari 2018 - 13:25

Gerelateerd

Delen