Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Vermiste Michael Klijn weer terecht

ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond 18 januari is hij Michael Klijn teruggevonden. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden rond zijn vermissing.
De 34-jarige Michael was sinds 18 december 2017 vermist. Michael werkt als timmerman en was voor het laatst gezien op maandag 18 december begin van de middag op het industriegebied aan de Hefbrugweg in Almere. Daar kwam hij vaker voor zijn werk.
De politie startte een onderzoek toen de familie aangifte van de vermissing deed en ging in eerst instantie uit van vrijwillig vertrek. Recent kreeg de politie een anonieme tip binnen dat zijn verdwijning gezocht moest worden in het criminele milieu. Na deze informatie werd er een oproep gedaan aan het publiek om uit te kijken naar de vermiste Michael. Zijn vermissing werd 9 januari gemeld in het tv-programma Opsporing Verzocht, dat leverde acht tips op. (Foto: Politie)
Artikel geplaatst op: 22 januari 2018 - 12:37

Gerelateerd

Delen