Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Voorleesmoment voor peuters en kleuters

HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op woensdag 31 januari. De twee verhalen 'Ik ben bij de dinosaurussen geweest' en 'Gewoon zoals je bent' worden deze ochtend voorgelezen.

Deze twee prentenboeken zijn onderdeel van de tien gekozen prentenboeken voor 2018. Het verhaal wordt in de ochtend en in de middag voorgelezen. De Nationale voorleesdagen worden gehouden van 24 januari tot en met 3 februari. In heel het land lezen bekende Nederlanders, maar ook local heroes voor uit een mooi prentenboek. Bij Stad & Natuur lezen oud docenten uit het Almeerse onderwijs voor.
De verhalen worden voorgelezen in de schaapskooi op Stadslandgoed de Kemphaan. Dit is naast het gebouw van Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1.
Deze activiteit is gratis, vanwege het beperkte aantal zitplekken moet er zowel voor de ouder(s) als kind(eren) een plekje gereserveerd worden. Reserveren kan via: www.stadennatuur.nl
Artikel geplaatst op: 21 januari 2018 - 14:45

Gerelateerd

Delen