Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede

HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met de titel ‘Even Such is time’. Het is een mooi programma rond het thema ‘tijd met oude en nieuwere muziek van onder meer Tallis, Gibbons, Pärt, Finzi, Pizzetti en MacMillan.
Multiple Voice. (Foto: aangeleverd)

Multiple Voice, onder leiding van dirigent Paul de Kok, is een van de betere Utrechtse kamerkoren. Het koor onderscheidt zich door uitvoeringen van een hoog artistiek niveau en door een interessante, veelzijdige programmering en een breed repertoire. Het koor werkte mee aan diverse radio-opnamen en trad op in de serie fringe-concerten van het Holland Festival voor Oude Muziek in Utrecht. Nu dus ook te horen in Almere!
Het concert ‘Even such is time’ is zaterdag 3 februari in Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere. Aanvang 20.15 uur. Meer informatie: www.goederedeconcerten.nl of bel 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 23 januari 2018 - 11:17

Gerelateerd

Delen