Laatste Expeditiemiddag voor groep 8

ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1 maart moeten zij zich hebben ingeschreven bij een middelbare school. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen er op woensdag 31 januari achter komen hoe het is om naar de middelbare school te gaan en hoe leuk is het op één van de Bakenscholen tijdens de Expeditiemiddag.
Tijdens de Expeditiemiddag krijgen de leerlingen mini-lesjes en kunnen zij goed de sfeer proeven tijdens een normale schooldag. (Foto: aangeleverd)

Die dag wordt de Expeditiemiddag georganiseerd op alle middelbare scholen van Het Baken Almere. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen mini-lesjes en kunnen zij goed de sfeer proeven tijdens een normale schooldag. De scholen van Het Baken onderscheiden zich in hun kleinschaligheid en interconfessionele karakter. Daarnaast heeft iedere school haar eigen speerpunten. Zo is Stad College een Vakcollege voor vmbo-onderwijs. Poort, school voor havo en mavo richt zich op de leerling die straks graag naar het hbo wilt. Park Lyceum biedt atheneum, havo en mavo onderwijs met veel aandacht voor internationalisering. En Trinitas Gymnasium is het enige categorale gymnasium in Flevoland en gespecialiseerd in maatwerk voor de leerlingen en talentontwikkeling. Kortom; er is altijd een Bakenschool die bij jou past!
De Expeditiemiddag van woensdag 31 januari begint op alle scholen om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Inschrijven voor de school naar keuze kan op: www.hetbaken.nl.
Artikel geplaatst op: 19 januari 2018 - 16:15

Gerelateerd

Delen