Nieuws
Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door... Europese Subsidie voor Almeers mountainbikeproject ALMERE - Verschillende Flevolandse organisaties, hebben de handen ineengeslagen om Europese subsidie te verkrijgen voor een mountainbikeproject op... Bezoek minister Cora van Nieuwenhuizen in Almere ALMERE - Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen was onlangs te gast in Almere. De minister... PvdA: Niet teveel externen inhurenControle op inhuur ZZP’ers door gemeente aangescherpt Door Robert MienstraALMERE – De excessen van inhuur door de gemeente van externen moet worden beteugeld en de... Raad wel of niet goed geïnformeerd door college?Nog steeds te weinig BOA’s op bussen allGo Door Robert MienstraALMERE – “Het college was voor de start van Keolis met de busmaatschappij allGo op de... Nieuwe schooljaar start nu al voor Coach4you ALMERE - Coach4you van de VMCA bereidt zich voor op het komende schooljaar met de start van de... Woonzorg Flevoland deelt liefde uit in het centrum STAD CENTRUM - Alsjelieft! En nee, dat is geen type fout. Met een pepermuntdoosje in de vorm van... Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de... 'Financieel risico Floriade aanzienlijk verminderd' Door Marcel BeijerALMERE – Het financiële risico dat de gemeente loopt bij de organisatie van de Floriade is...

Laatste Expeditiemiddag voor groep 8

ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1 maart moeten zij zich hebben ingeschreven bij een middelbare school. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen er op woensdag 31 januari achter komen hoe het is om naar de middelbare school te gaan en hoe leuk is het op één van de Bakenscholen tijdens de Expeditiemiddag.
Tijdens de Expeditiemiddag krijgen de leerlingen mini-lesjes en kunnen zij goed de sfeer proeven tijdens een normale schooldag. (Foto: aangeleverd)

Die dag wordt de Expeditiemiddag georganiseerd op alle middelbare scholen van Het Baken Almere. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen mini-lesjes en kunnen zij goed de sfeer proeven tijdens een normale schooldag. De scholen van Het Baken onderscheiden zich in hun kleinschaligheid en interconfessionele karakter. Daarnaast heeft iedere school haar eigen speerpunten. Zo is Stad College een Vakcollege voor vmbo-onderwijs. Poort, school voor havo en mavo richt zich op de leerling die straks graag naar het hbo wilt. Park Lyceum biedt atheneum, havo en mavo onderwijs met veel aandacht voor internationalisering. En Trinitas Gymnasium is het enige categorale gymnasium in Flevoland en gespecialiseerd in maatwerk voor de leerlingen en talentontwikkeling. Kortom; er is altijd een Bakenschool die bij jou past!
De Expeditiemiddag van woensdag 31 januari begint op alle scholen om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Inschrijven voor de school naar keuze kan op: www.hetbaken.nl.
Artikel geplaatst op: 19 januari 2018 - 16:15

Gerelateerd

Delen