Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Schrijvers on Stage met Kader Abdolah en Wanda Reisel

STAD CENTRUM – In de talkshow Schrijvers on Stage ontvangt interviewer en presentator Oscar Kocken op donderdag 18 januari de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah en de schrijfster Wanda Reisel.

Het gesprek met Abdolah gaat over zijn nieuwe roman ‘Het Gordijn’, een hoogstpersoonlijk en soms ook pijnlijk verslag van Kaders ontmoeting met zijn dementerende moeder. Naast Abdolah neemt ook Wanda Reisel op het podium plaats om te praten over het boek 'Of heb ik het verzonnen?' Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch.
Schrijvers on Stage vindt plaats in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten 6,50 euro voor bibliotheekleden en 8,50 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website www.denieuwebibliotheek.nl of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek.
Artikel geplaatst op: 09 januari 2018 - 16:02

Gerelateerd

Delen