Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Schrijvers on Stage met Kader Abdolah en Wanda Reisel

STAD CENTRUM – In de talkshow Schrijvers on Stage ontvangt interviewer en presentator Oscar Kocken op donderdag 18 januari de Iraans-Nederlandse schrijver Kader Abdolah en de schrijfster Wanda Reisel.

Het gesprek met Abdolah gaat over zijn nieuwe roman ‘Het Gordijn’, een hoogstpersoonlijk en soms ook pijnlijk verslag van Kaders ontmoeting met zijn dementerende moeder. Naast Abdolah neemt ook Wanda Reisel op het podium plaats om te praten over het boek 'Of heb ik het verzonnen?' Een geestig en ontroerend portret van een levenslange vriendschap dat zij schreef samen met Herman Koch.
Schrijvers on Stage vindt plaats in de nieuwe zaal in bibliotheek Stad. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten 6,50 euro voor bibliotheekleden en 8,50 euro voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de website www.denieuwebibliotheek.nl of bij de klantenservicebalie in de bibliotheek.
Artikel geplaatst op: 09 januari 2018 - 16:02

Gerelateerd

Delen