Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Wandeltocht langs de Almeerse Plassen

ALMERE - De routes van deze wandeltocht op 13 en 14 januari gaan onder meer langs de Noorderplassen, Lepelaarplas, Leeghwaterplas en Wilgenplas. En een rondje Weerwater.
De routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere met de groene bordjes. (Foto: aangeleverd)

De start is vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur in buurtcentrum Pakwijk, Haagbeukweg 42. De route vanaf NS-station Almere Parkwijk is duidelijk gemarkeerd. Tijdens Almeerdaagse wandeltochten bestaat de kans op een ontmoeting met een nieuwsgierige wandelaar uit Delfzijl, Breda of andere stad.
Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze routes volgen de markeringen van Wandelnet Almere, de groene bordjes die al enkele jaren aan (lantaarn) palen zijn bevestigd. Wandelnet Almere wordt steeds uitgebreid, dus Oosterwold, Pampushout en andere nieuwe gebieden worden spoedig ook opgenomen in deze routes.
Inschrijfgeld 5 euro, leden van KWBN 4 euro, kinderen tot 12 jaar GRATIS.
Info en online inschrijven: www.almeerdaagse.nl
Start en finish: 13-14 januari Buurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
Artikel geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:34

Gerelateerd

Delen