Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad

HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan Steen aan de Haak 36. Fotografen van Kwintes maakten foto’s en kunstenaars van ‘The Young Artlab’ werk voor de tentoonstelling ‘Klootjesvolk’.
Wethouder Frits Huis bezocht activiteitencentrum Jan Steen voor de foto-expositie ‘Almere in Beeld’. (Foto: Jonathan van Hulst)

Voor hij de expositie opende sprak de wethouder uitgebreid met de aanwezige kunstenaars om daarna Jan Steen te loven om de fantastische sfeer. Hij zei er trots op te zijn hier al een aantal exposities te hebben geopend. Hij was verrast over de hoge kwaliteit van het geëxposeerde werk. Zowel de foto’s als de expositie ‘Klootjesvolk’ van The Young Artlab spraken hem erg aan. Hij bleek gecharmeerd van de samenwerking en wat hier uit voort was gekomen.
Direct na de opening zong singer-songwriter Boyd van der Zoyd en Linde Gadellaa, chefkok en kunstenaar, verraste met heerlijke hapjes.
De expositie blijft drie maanden op Jan Steen om daarna te verhuizen naar gezondheidscentrum De Kolkgriend, waar een expositie loopt met schilderijen van kunstenaars van Jan Steen. Ook deze is de komende drie maanden daar vrij te bezichtigen.
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 13:45

Gerelateerd

Delen