Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad

HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan Steen aan de Haak 36. Fotografen van Kwintes maakten foto’s en kunstenaars van ‘The Young Artlab’ werk voor de tentoonstelling ‘Klootjesvolk’.
Wethouder Frits Huis bezocht activiteitencentrum Jan Steen voor de foto-expositie ‘Almere in Beeld’. (Foto: Jonathan van Hulst)

Voor hij de expositie opende sprak de wethouder uitgebreid met de aanwezige kunstenaars om daarna Jan Steen te loven om de fantastische sfeer. Hij zei er trots op te zijn hier al een aantal exposities te hebben geopend. Hij was verrast over de hoge kwaliteit van het geëxposeerde werk. Zowel de foto’s als de expositie ‘Klootjesvolk’ van The Young Artlab spraken hem erg aan. Hij bleek gecharmeerd van de samenwerking en wat hier uit voort was gekomen.
Direct na de opening zong singer-songwriter Boyd van der Zoyd en Linde Gadellaa, chefkok en kunstenaar, verraste met heerlijke hapjes.
De expositie blijft drie maanden op Jan Steen om daarna te verhuizen naar gezondheidscentrum De Kolkgriend, waar een expositie loopt met schilderijen van kunstenaars van Jan Steen. Ook deze is de komende drie maanden daar vrij te bezichtigen.
Artikel geplaatst op: 13 december 2017 - 13:45

Gerelateerd

Delen