Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart

STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge. De komende editie wordt er wederom voor Stichting Opkikker gereden en dit keer gaat de reis naar Berlijn, Duitsland.
In View Almere is de derde editie van Main Energie Business Challenge van start gegaan. (Foto: aangeleverd)

De organisatie maakte donderdagavond 30 november in restaurant View Almere aan het Bergsmapad officieel bekend wat het doel en de bestemming is. Direct na de lancering werden er direct 22 teams ingeschreven.
Er waren vooraf veel aanmeldingen binnengekomen van goede doelen die zich door middel van een pitch presenteerden. Stichting Opkikker had de beste pitch en voldeed aan alle criteria die de organisatie heeft gesteld. Daarnaast voegen zij ook nog eens heel veel toe aan de samenwerking.
De bestemming wordt Berlijn, een stad met veel historie.
Het totaal aantal teams dat dit jaar deel kan nemen is veertig. Meer informatie over de Main Energie Business Challenge: info@businesschallenge.eu
Artikel geplaatst op: 12 december 2017 - 17:01

Gerelateerd

Delen