Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit)

ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster in de nieuwebibliotheek Stad. Dit gebeurt op spectaculaire wijze met een meet & greet, muziek, een signeersessie en met de verkoop van het boek.
Het boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster is geschreven door auteur Suzanne Peters (1985, Zutphen) en gaat over het leven van Paul Goudsmit, vader van twee kinderen, leraar op het Echnaton in Almere en daarnaast dus ook zeer actief als YouTuber. In het boek vertelt hij hoe hij zijn succes bereikte en welke tips hij heeft voor beginnende YouTubers. Het is een informatief boek, dat zowel jeugd als volwassenen zal aanspreken. Geschikt voor fans, maar ook voor mensen die geen idee hebben hoe de YouTube-wereld in elkaar steekt.
140.000 abonnees

Het kanaal op YouTube dat bij King Alert hoort, heeft momenteel ruim 140.000 abonnees. Iedere video levert meer dan honderdduizend views op. Paul Goudsmit, die zichzelf King Alert noemt, presenteert hierop het nieuws binnen de YouTube-wereld en dat doet hij met groot succes. Steeds meer mensen vinden zijn filmpjes en hij is ook al meerdere malen in de media verschenen. Zo werd hij uitgenodigd voor RTL Boulevard en is er al een groot artikel over hem in de Metro verschenen. En nu wordt er dus een heus boek over hem gepubliceerd.
Paul Goudsmit : ”Het leuke van het boek is dat het voor jonge kinderen leuk is die me volgen, maar ook leuk voor ouders die King Alert kijken of willen weten wat hun kinderen volgen. Maar het kan ook interessant zijn voor mensen van mijn leeftijd, die in een soort midlifecrisis zitten en die met dit boek kunnen inzien dat je op een andere manier iets van je leven kunt maken.”
King Alert – vader, leraar en YouTube-ster zal te koop zijn voor € 12,95.
Artikel geplaatst op: 12 december 2017 - 12:01

Gerelateerd

Delen