AviAir Almere speelt tegen DKC

PARKWIJK – AviAir Almere, eredivisie badminton, speelt zaterdagmiddag 9 december om 14.00 uur thuis in sporthal Raggers tegen het Haagse DKC. Sporthal Raggers is te vinden aan de Bongerdstraat 6.

 

Het is voor de Almeerders de eerste wedstrijd in de kampioenspoule en de Almeerse ploeg staat te trappelen om weer aan de slag te kunnen.

BC DKC heeft al een wedstrijd achter de rug tegen FZ Forza Amersfoort en de Hagenaars wonnen met maar liefst 8-0 van de keistedelingen. Ook Le Credit Sportief Velo heeft al een wedstrijd gespeeld tegen BC Duinwijck en Wateringers hebben met 5-3 gewonnen van de Haarlemse club.

Voor de Almeerders is dit de eerste wedstrijd in de tweede fase van de competitie in de eredivisie. In de eerste fase van de competitie wonnen de Almeerders uit nog met 6-2 van DKC, maar de verwachting is bepaald niet dat er even opnieuw met 6-2 van DKC gewonnen zal worden.

 

De andere wedstrijd in de kampioenspoule is Le Credit Sportif Velo tegen FZ Forza Amersfooort, waarbij Le Credit Sportif Velo de grootste winstkansen moet worden toebedacht op basis van de prestaties in de eerste fase van de eredivisiecompetitie.

Artikel geplaatst op: 07 december 2017 - 10:07

Gerelateerd

Delen