Nieuws
Jo Bosma (84) collecteert nog altijd voor het Leger'Ik droom van een Almere waar vrede heerst' door Marcel BeijerMUZIEKWIJK – Vorige week hield het Leger des Heils haar jaarlijkse collecte en – nu de... Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René...

Onderwijsstaking op 12 december

Door Robert Mienstra

ALMERE - De basisschoolleraren staken op 12 december opnieuw. Ook in Almere zal gestaakt worden door het onderwijspersoneel. Begin oktober legden de leraren ook al het werk neer.

 

Hogere salarissen en een lagere werkdruk zijn de eisen van de leraren die zich verenigd hebben in PO in Actie. 

Het kabinet heeft 700 miljoen extra voor voor het primair onderwijs ter beschikking gesteld. Maar PO in Actie vindt dat er minstens het dubbele nodig is.

Middels een ultimatum dat 5 december afliep, eiste PO in actie meer geld, anders zouden er meer stakingen volgen. Het ultimatum is verlopen waarna PO in Actie de onderwijsstaking op 12 december vaststelde. 

Artikel geplaatst op: 05 december 2017 - 15:17

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: