Nieuws
UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Negende editie Floriade Breakfast Club in Natuurbelevingscentrum de OostvaardersAlmeerders in gesprek over ‘Growing Green Cities’ in de wijk OOSTVAARDERSPLASSEN - Tijdens de negende editie van de Floriade Breakfast Club kwamen op donderdag 15 februari zo’n veertig... Provincie teleurgesteld over uitgestelde opening Lelystad Airport ALMERE – Lelystad Airport gaat niet in 2019 open. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft na inspraak... Mantelzorgmakelaar houdt gratis spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Mantelzorg doet u uit liefde voor een naaste. Wellicht heeft u vragen over een PGB... Nu inschrijven voor schoolschaken POORT – Teams van alle basisscholen uit Almere kunnen zich nu inschrijven voor het SchoolSchaakToernooi Almere. Dit wordt... Maatschappelijke partners trekken één lijn in aanpak verwarde personen ALMERE – Maatschappelijke partners op het gebied van zorg en veiligheid hebben samen met de gemeenten in Flevoland... Bewoners Leermosstraat willen geen strontveldje aan achtertuin Door Hestia RubenKRUIDENWIJK – Bewoners van de 31 huizen aan de Leermosstraat zijn boos. Sinds de gemeente de...

Flevo Campus Live zoekt studenten

ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te nemen aan Flevo Campus Live, vrijdag 8 december.
De Flevocampus doet onder meer onderzoek bij het Parkhuys naar de relatie tussen gezondheid en een gezonde levensstijl. (Foto: aangeleverd)

De Campus is januari 2017 geopend en wil de wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van voedsel- en verstedelijkingsvraagstukken voor de toekomst worden. Samen met experts van Aeres Hogeschool Almere, Wageningen UR en AMS Institute gaan studenten de agenda voor steden van de toekomst ontwikkelen.
Stedelijke voedselvoorziening is een van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Studenten krijgen met Flevo Campus Live de kans om bij te dragen aan de toekomstige voedselvoorziening van de metropoolregio Amsterdam-Almere en om de Flevo Campus tot 2022 te helpen ontwikkelen. De aangemelde studenten gaan topexperts ontmoeten, ondernemers ontmoeten en maken kans om deel te nemen aan het vervolgtraject de Flevo Campus Denktank.
Aanmelden kan via www.flevocampus.nl
Artikel geplaatst op: 15 november 2017 - 12:35

Gerelateerd

Delen