Flevo Campus Live zoekt studenten

ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te nemen aan Flevo Campus Live, vrijdag 8 december.
De Flevocampus doet onder meer onderzoek bij het Parkhuys naar de relatie tussen gezondheid en een gezonde levensstijl. (Foto: aangeleverd)

De Campus is januari 2017 geopend en wil de wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van voedsel- en verstedelijkingsvraagstukken voor de toekomst worden. Samen met experts van Aeres Hogeschool Almere, Wageningen UR en AMS Institute gaan studenten de agenda voor steden van de toekomst ontwikkelen.
Stedelijke voedselvoorziening is een van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Studenten krijgen met Flevo Campus Live de kans om bij te dragen aan de toekomstige voedselvoorziening van de metropoolregio Amsterdam-Almere en om de Flevo Campus tot 2022 te helpen ontwikkelen. De aangemelde studenten gaan topexperts ontmoeten, ondernemers ontmoeten en maken kans om deel te nemen aan het vervolgtraject de Flevo Campus Denktank.
Aanmelden kan via www.flevocampus.nl
Artikel geplaatst op: 15 november 2017 - 12:35

Gerelateerd

Delen