Nieuws
Jo Bosma (84) collecteert nog altijd voor het Leger'Ik droom van een Almere waar vrede heerst' door Marcel BeijerMUZIEKWIJK – Vorige week hield het Leger des Heils haar jaarlijkse collecte en – nu de... Scholieren Oostvaarderscollege in finale NK Debatteren ALMERE – In de voorronde 3 van het NK Debatteren voor Scholieren kwamen vorige week de laatste 42... Kwintes-kunstenaars fotograferen eigen stad HAVEN CENTRUM – Wethouder Frits Huis opende dinsdag 12 december de foto-expositie ‘Almere in Beeld’ op activiteitencentrum Jan... Sneeuw ALMERE – Inmiddels zijn de temperaturen alweer boven nul en zal de witte deken die over Almere ligt... [UPDATE] Slachtoffer (15) steekpartij Bouwmeesterbuurt overleden BOUWMEESTERBUURT – Het slachtoffer van de steekpartij van dinsdagavond 12 december op het Pirellipad, een 15-jarige jongen uit... Fiets de wereld over op de Google Fiets HAVEN – In het pand van Senior-Live aan de Kerkgracht kunnen geïnteresseerden een ritje maken op de Google... Vervroegde deadlines Almere DEZE WEEK ALMERE - In verband met Kerst en Oud en Nieuw kent Almere DEZE WEEK gewijzigde deadlines voor persberichten... Steekincident langs busbaan Bouwmeesterbuurt BOUWMEESTERBUURT – Langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat is dinsdag 12 december omstreeks 18.40 uur een... Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René...

Flevo Campus Live zoekt studenten

ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te nemen aan Flevo Campus Live, vrijdag 8 december.
De Flevocampus doet onder meer onderzoek bij het Parkhuys naar de relatie tussen gezondheid en een gezonde levensstijl. (Foto: aangeleverd)

De Campus is januari 2017 geopend en wil de wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van voedsel- en verstedelijkingsvraagstukken voor de toekomst worden. Samen met experts van Aeres Hogeschool Almere, Wageningen UR en AMS Institute gaan studenten de agenda voor steden van de toekomst ontwikkelen.
Stedelijke voedselvoorziening is een van de belangrijkste thema’s van deze tijd. Studenten krijgen met Flevo Campus Live de kans om bij te dragen aan de toekomstige voedselvoorziening van de metropoolregio Amsterdam-Almere en om de Flevo Campus tot 2022 te helpen ontwikkelen. De aangemelde studenten gaan topexperts ontmoeten, ondernemers ontmoeten en maken kans om deel te nemen aan het vervolgtraject de Flevo Campus Denktank.
Aanmelden kan via www.flevocampus.nl
Artikel geplaatst op: 15 november 2017 - 12:35

Gerelateerd

Delen