Nieuws
Bedrijventerreinen worden mogelijk woonwijken Door Marcel BeijerALMERE – Wordt bedrijventerrein Randstad 20 of de kantorenstrook langs de Louis Armstrongweg straks een woonwijk... Volkskrant publiceert reportage verkiezingsdebat Zorg De Volkkrant publiceerde vandaag een reportage over het Verkiezingsdebat Zorg dat georgainseerd was door de Stichting Abri, de... Lichtjestocht Bos der Onverzettelijken herinnert aan Februaristaking BOS DER ONVERZETTELIJKEN – In 1941 vond de Februaristaking plaats, waarbij gewone mensen in verzet kwamen. Tijdens een... 100 jaar Zuiderzeewet ALMERE – Op 14 juni 2018 is het precies 100 jaar geleden dat één van de meest ingrijpende... Wereldrestaurant Atlantis geopend met grote Voedselbanken-actie OLYMPIAKWARTIER – Het nieuwe Wereldrestaurant Atlantis Almere heeft vrijdag 16 februari na twee maanden proefdraaien officieel haar deuren... Nieuwe bibliotheek genomineerd voor Participatiepenning STAD CENTRUM – Wethouder Froukje de Jonge heeft namens het Almeerse college van B&W de felicitaties overgebracht aan... AllGo gaat proefrijden met elektrische bussen ALMERE – Vanaf 20 februari gaan de eerste 100 procent elektrische bussen van allGo in Almere proefrijden. Reizigers... Kanjer Wens Dag Boudewijn ALMERE – De Stichting Kanjer Wens bezorgde Boudewijn de dag van zijn leven. Op school werd hij volkomen... Video: Verkiezingsdebat Zorg Video: Filmverslag van het verkiezingsdebat over het thema zorg in de bomvolle burgerzaal. Een verslag van Dominique Voss,... PVV: Omroep Almere (AOS) niet onpartijdig   Door Robert Mienstra ALMERE - Lijsttrekker Toon van Dijk van de PVV werkt niet mee aan een door...

Uitwaaien bij Oostvaarderplassen

OOSTVAARDERSPLASSEN - Lekker uitwaaien aan de rand van de Oostvaardersplassen met natuurgidsen van de IVN afdeling Almere die van alles vertellen over de aanwezige natuur kan op zondag 19 november. De IVN geeft om 12.00 uur een leuke excursie langs de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen.
De groep verzamelt op de parkeerplaats Oostvaardersbosplaats 1. Na de excursie van ongeveer anderhalf uur komt de groep hier ook weer terug. Deelnemers kunnen voorafgaand of aansluiting aan de wandeling het Natuurbelevingscentrum bezoeken. Trek stevige schoenen of laarzen aan.
De kosten voor deze excursie zijn: volwassenen 5 euro en kinderen 2,50 euro. Voor IVN leden is de excursie gratis. Voor meer informatie en aanmelding: ivnalmere@yahoo.com, 036-5250755 of www.ivn.nl/afdeling/almere. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 10 november 2017 - 12:19

Gerelateerd

Delen