Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Uitwaaien bij Oostvaarderplassen

OOSTVAARDERSPLASSEN - Lekker uitwaaien aan de rand van de Oostvaardersplassen met natuurgidsen van de IVN afdeling Almere die van alles vertellen over de aanwezige natuur kan op zondag 19 november. De IVN geeft om 12.00 uur een leuke excursie langs de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen.
De groep verzamelt op de parkeerplaats Oostvaardersbosplaats 1. Na de excursie van ongeveer anderhalf uur komt de groep hier ook weer terug. Deelnemers kunnen voorafgaand of aansluiting aan de wandeling het Natuurbelevingscentrum bezoeken. Trek stevige schoenen of laarzen aan.
De kosten voor deze excursie zijn: volwassenen 5 euro en kinderen 2,50 euro. Voor IVN leden is de excursie gratis. Voor meer informatie en aanmelding: ivnalmere@yahoo.com, 036-5250755 of www.ivn.nl/afdeling/almere. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 10 november 2017 - 12:19

Gerelateerd

Delen