Nieuws
Weteringweg zeven nachten dicht ALMERE - De Weteringweg is ter hoogte van het viaduct in beide richtingen afgesloten van maandag 5 maart... Raad van State heeft geen probleem met oplaadpaal voor woning Door persbureau CerberusDEN HAAG/ALMERE – De gemeente Almere hoeft in de Buitenhof een oplaadpaal voor elektrische auto’s niet... Ontdek welke dieren er ’s nachts in de tuin scharrelen ALMERE – Wie benieuwd is welke dieren er ’s nachts in de tuin rondscharrelen, kan zich opgeven voor... Informatiemarkt Parkhuys FILMWIJK – Parkhuys Almere, gevestigd aan de Buñuellaan 1, organiseert zaterdag 3 maart van 11.00 tot 15.00 uur... Bijeenkomst voor mensen met hersenletsel PARKWIJK – NAH Ontmoetingspunt Almere wil mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) de kans geven om elkaar te ontmoeten.... Voorjaarsconcert Almere pluskoor MUZIEKWIJK - Het Almere Pluskoor geeft zaterdag 17 maart weer een concert in ’t Klankbord aan de Pianoweg... Almeerse Botter AM1 op de werf ALMERE – De Almeerse botter AM1 ligt weer op de werf. Het schip, dat is gebouwd in 1890,... Ga erop uit in de voorjaarsvakantie met Stad & Natuur ALMERE – De voorjaarsvakantie is dé tijd om naar buiten te gaan. Kom in de vakantie naar De... Voorjaarsvakantie met Staatsbosbeheer ALMERE – Staatsbosbeheer organiseert tijdens de voorjaarsvakantie vanaf 26 februari verschillende extra activiteiten. Wandeling door het AlmeerderhoutWandel samen... Almeerse woningmarkt 'overspannen' Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De Almeerse woningmarkt is overspannen. Er is veel vraag naar koopwoningen en het aanbod...

Rabobank-manager een dag bij Almere DEZE WEEK en Almere Zaken

GOOISEKANT – Menno van Ommen, manager Bedrijven bij Rabobank Almere heeft de coöperatiedag van de bank op 31 oktober met beide handen aangegrepen om een dag mee te draaien bij Almere DEZE WEEK en Almere Zaken. Doel van de coöperatiedag is dat medewerkers van de Rabobank Almere zich een dag verplaatsen en ervaring opdoen in het lokale bedrijfsleven.
Menno van Ommen, manager Bedrijven bij Rabobank Almere, verwerkt persberichten op de redactie. 'Ik heb nu inzicht in nieuwsgaring en de organisatie'. (Foto: Almere DEZE WEEK)

“Na ontvangst en kennismaking met de teams redactie, vormgeving en sales ben ik bijgepraat over de ins en outs rondom het schrijven en herschrijven van nieuwsartikelen, persberichten en rapportages”, vertelt Van Ommen. “Ik heb inzage gekregen in de opbouw en de totstandkoming van deze nieuwsgaring en de deadlines waar deze teams continue tegenaan moeten werken. Ik ben uitgedaagd een persbericht te herschrijven en daarna ben ik meegegaan met Ron ‘on the road’ om de kranten op locatie af te leveren. Bij terugkomst heb ik deelgenomen aan een redactievergadering en in de middag heb ik zelfs een interview met een raadslid mogen bijwonen. Wat een dag vol indrukken.”
Charme

Bij Van Ommen viel de enorme betrokkenheid van het team op bij alles wat er in Almere gebeurt. “Een krant kan natuurlijk niet bestaan van alleen nieuws, maar de rol die het team pakt in het media-advies richting haar klanten heb ik onderschat. Niks platte advertentieverkoop, maar eerlijk advies voor de langetermijnprofilering van haar klanten. De charme van dit bedrijf is dat het zo georganiseerd is dat ze in staat zijn de klanten te verrassen met persoonlijke aandacht. Die aandacht heb ik vandaag zeker gehad.”
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 12:35

Gerelateerd

Delen