Nieuws
Deel fietspad Kolthoornpad onder A6 afgesloten ALMERE - Voor de verbreding van de A6 is het noodzakelijk om bestaande fietsroutes aan te passen. Dit... Inloopspreekuur A6 in bouwkeer Rijkswaterstaat ALMERE – Inwoners die vragen hebben over de verbreding van de A6 kunnen elke eerste donderdag van 16.00... Almere Centrum wint titel Beste Binnenstad 2017-2019 De titel Beste Binnenstad 2017 – 2019 is donderdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rotterdam toegekend aan Almere... Leger des Heils collecteert ALMERE - Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan tot en met 2 december langs de deuren met... Expositie detailtekenaar Tim ter Wal HAVEN CENTRUM - De Almeerder Tim ter Wal is een detailtekenaar. Zijn werk is te bewonderen in kerkcentrum... Leerlingen organiseren OVC Cross BOUWMEESTERBUURT - De jaarlijkse OVC Cross is dit jaar op dinsdag 28 november bij SC Buitenboys in Almere.... Video: Bram Koedam en Marit Kamstra winnen schrijversprijs Video: De Almeerders Bram Koedam en Marit Kamstra wonnen in Lelystad de IVIO – Andries Greiner schrijversprijs. Uit handen van... Tineke Schouten beschermvrouwe Heart Beat STAD CENTRUM – Cabaretière en comédienne Tineke Schouten is woensdag 22 november officieel benoemd tot beschermvrouwe van de... Rob van de Kamp (D66) stopt tijdelijk als raadslid ALMERE - D66-raadslid Rob van de Kamp legt tijdelijk zijn functie als raadslid neer wegens gezondheidsredenen. Erik Kunst... Trekpaard haalt hout uit bos HOUT – Tijdens de Houtoogstdag op Stadslandgoed de Kemphaan, zondag 26 november, kunnen bezoekers zien hoe een prachtig...

Rabobank-manager een dag bij Almere DEZE WEEK en Almere Zaken

GOOISEKANT – Menno van Ommen, manager Bedrijven bij Rabobank Almere heeft de coöperatiedag van de bank op 31 oktober met beide handen aangegrepen om een dag mee te draaien bij Almere DEZE WEEK en Almere Zaken. Doel van de coöperatiedag is dat medewerkers van de Rabobank Almere zich een dag verplaatsen en ervaring opdoen in het lokale bedrijfsleven.
Menno van Ommen, manager Bedrijven bij Rabobank Almere, verwerkt persberichten op de redactie. 'Ik heb nu inzicht in nieuwsgaring en de organisatie'. (Foto: Almere DEZE WEEK)

“Na ontvangst en kennismaking met de teams redactie, vormgeving en sales ben ik bijgepraat over de ins en outs rondom het schrijven en herschrijven van nieuwsartikelen, persberichten en rapportages”, vertelt Van Ommen. “Ik heb inzage gekregen in de opbouw en de totstandkoming van deze nieuwsgaring en de deadlines waar deze teams continue tegenaan moeten werken. Ik ben uitgedaagd een persbericht te herschrijven en daarna ben ik meegegaan met Ron ‘on the road’ om de kranten op locatie af te leveren. Bij terugkomst heb ik deelgenomen aan een redactievergadering en in de middag heb ik zelfs een interview met een raadslid mogen bijwonen. Wat een dag vol indrukken.”
Charme

Bij Van Ommen viel de enorme betrokkenheid van het team op bij alles wat er in Almere gebeurt. “Een krant kan natuurlijk niet bestaan van alleen nieuws, maar de rol die het team pakt in het media-advies richting haar klanten heb ik onderschat. Niks platte advertentieverkoop, maar eerlijk advies voor de langetermijnprofilering van haar klanten. De charme van dit bedrijf is dat het zo georganiseerd is dat ze in staat zijn de klanten te verrassen met persoonlijke aandacht. Die aandacht heb ik vandaag zeker gehad.”
Artikel geplaatst op: 08 november 2017 - 12:35

Gerelateerd

Delen