Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen

STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland. Mensen die de e-mail doorsturen waarin staat dat ze gestemd hebben op Orsaya’s Latin Touch mogen dinsdag 31 oktober gratis een groepsworkshop singer-songwriter bij haar volgen.
Orsaya’s Latin Touch, de vijfkoppige band van dwarsfluitspeler Orsaya, doet mee aan de Grote Prijs van Nederland. Deze wedstrijd staat sinds 1983 bekend als dé competitie voor jong poptalent. (Foto: aangeleverd)

De workshop is van 21.00 tot 23.00 uur in Kunstlinie Almere Flevoland aan de Esplanade.
Orsaya’s Latin Touch is een vijfkoppige band van Orsaya, de artiestennaam van Orsolya Hertzinger-Snijder. De workshop is zowel voor muzikaal onervaren mensen als voor gevorderden. “Mensen die geen instrument bespelen zijn van harte welkom. Bij hen wil ik het gevoel voor muziek ontwikkelen. Het gaat erom dat je je met jezelf gaat verbinden. Iedereen rent wat in de rondte, waardoor de verbinding met jezelf verwatert. Door middel van muziek breng ik dat terug. Het enige dat ik verwacht is dat mensen openstaan voor mij. Voor gevorderde muzikanten kan het interessant en inspirerend zijn om te zien hoe ik muziek benader.”
Stemmen op Orsaya’s Latin Touch kan via groteprijsvan.nl/deelnemers/orsayas-latin-touch. Aanmelden voor de workshop op 31 oktober kan door te mailen naar orsayaproductions@gmail.com.
Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 14:53

Gerelateerd

Delen