Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen

STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland. Mensen die de e-mail doorsturen waarin staat dat ze gestemd hebben op Orsaya’s Latin Touch mogen dinsdag 31 oktober gratis een groepsworkshop singer-songwriter bij haar volgen.
Orsaya’s Latin Touch, de vijfkoppige band van dwarsfluitspeler Orsaya, doet mee aan de Grote Prijs van Nederland. Deze wedstrijd staat sinds 1983 bekend als dé competitie voor jong poptalent. (Foto: aangeleverd)

De workshop is van 21.00 tot 23.00 uur in Kunstlinie Almere Flevoland aan de Esplanade.
Orsaya’s Latin Touch is een vijfkoppige band van Orsaya, de artiestennaam van Orsolya Hertzinger-Snijder. De workshop is zowel voor muzikaal onervaren mensen als voor gevorderden. “Mensen die geen instrument bespelen zijn van harte welkom. Bij hen wil ik het gevoel voor muziek ontwikkelen. Het gaat erom dat je je met jezelf gaat verbinden. Iedereen rent wat in de rondte, waardoor de verbinding met jezelf verwatert. Door middel van muziek breng ik dat terug. Het enige dat ik verwacht is dat mensen openstaan voor mij. Voor gevorderde muzikanten kan het interessant en inspirerend zijn om te zien hoe ik muziek benader.”
Stemmen op Orsaya’s Latin Touch kan via groteprijsvan.nl/deelnemers/orsayas-latin-touch. Aanmelden voor de workshop op 31 oktober kan door te mailen naar orsayaproductions@gmail.com.
Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 14:53

Gerelateerd

Delen