Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om...

Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen

STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland. Mensen die de e-mail doorsturen waarin staat dat ze gestemd hebben op Orsaya’s Latin Touch mogen dinsdag 31 oktober gratis een groepsworkshop singer-songwriter bij haar volgen.
Orsaya’s Latin Touch, de vijfkoppige band van dwarsfluitspeler Orsaya, doet mee aan de Grote Prijs van Nederland. Deze wedstrijd staat sinds 1983 bekend als dé competitie voor jong poptalent. (Foto: aangeleverd)

De workshop is van 21.00 tot 23.00 uur in Kunstlinie Almere Flevoland aan de Esplanade.
Orsaya’s Latin Touch is een vijfkoppige band van Orsaya, de artiestennaam van Orsolya Hertzinger-Snijder. De workshop is zowel voor muzikaal onervaren mensen als voor gevorderden. “Mensen die geen instrument bespelen zijn van harte welkom. Bij hen wil ik het gevoel voor muziek ontwikkelen. Het gaat erom dat je je met jezelf gaat verbinden. Iedereen rent wat in de rondte, waardoor de verbinding met jezelf verwatert. Door middel van muziek breng ik dat terug. Het enige dat ik verwacht is dat mensen openstaan voor mij. Voor gevorderde muzikanten kan het interessant en inspirerend zijn om te zien hoe ik muziek benader.”
Stemmen op Orsaya’s Latin Touch kan via groteprijsvan.nl/deelnemers/orsayas-latin-touch. Aanmelden voor de workshop op 31 oktober kan door te mailen naar orsayaproductions@gmail.com.
Artikel geplaatst op: 17 oktober 2017 - 14:53

Gerelateerd

Delen