Nieuws
Winterse lucht boven de Paarlemoervijver REGENBOOGBUURT - Oker (geel), koraal (rood, roze en oranje) en cinnaber (een donkerrode kleur van een mineraal) zijn... Fonds voor Bijzondere Noden Almere houdt spreekuur in bibliotheek STAD CENTRUM – Het Fonds voor Bijzondere Noden is sinds deze maand één keer per veertien dagen aanwezig... Line dance sociaal belangrijk voor ouderen Door Kirsten Thuis-WoudenbergSTEDENWIJK – ‘Een lief mens’, ‘erg sociaal’ en ‘attent’, zo omschrijven deelnemers van de line danceles... Gezellige zondagen DE MEENTEN – Om de saaie zondagmiddag voor veel Havenaren van middelbare leeftijd wat plezieriger te maken start... Utrechts kamerkoor Multiple Voice in Goede Rede HAVEN CENTRUM - Vocaal Ensemble Multiple Voice geeft op zaterdag 3 februari een koorconcert in Goede Rede met... Video: line dancen voor ouderen Video: Anneke Lit geeft al 30 jaar line danceles aan ouderen. Meer video's op: www.adwtv.nl    Almeerse fitnessinstructeur Sander Hoek in tv-programma ALMERE – De Almeerse Sander Hoek is naast gitarist bij de meezingband Rock-A-Oke ook fitnessinstructeur. Op die manier... Afsluitingen fietspaden zijn Almeerders doorn in het oog Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De vele afgesloten fietspaden zijn het CDA een doorn in het oog. De partij... Reuzenwaterlelie Almere Jungle opnieuw in bloei HOUT – In augustus 2016 bloeide de reuzenwaterlelie van Almere Jungle al, toen nadat hij pas een maand... Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond...

WoonExpeditie Almere Hout trekt ruim 5.000 bezoekers

HOUT - Ruim 5.000 bezoekers kwamen af op de WoonExpeditie Almere van zaterdag 14 oktober. Het informatieve woonevenement voor nieuw- en zelfbouw van Almere was ditmaal neergestreken in Almere Hout. Veel interesse is er voor wonen in Hout, Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn in trek.

De WoonExpeditie was zaterdag in Almere Hout. Er kwamen ruim 5.000 mensen op af. (Foto: Fred Rotgans)


Bezoekers van de WoonExpeditie kwamen niet alleen uit Almere, maar ook uit omliggende regio's als Amsterdam en ’t Gooi, en van verder. De tent van de Woonmarkt stond op Villapark Vogelhorst. Met de nieuwe ontwikkelingen in deze wijk en het hogere segment aan woningen was het er druk. Waarbij er veel aandacht was voor de ontwikkelingen in Hout en in Poort. Zowel voor de nieuwbouwprojecten die in de verkoop gaan als voor de komende ontwikkelingen. Meerdere zelfbouwkavels zijn gereserveerd. De huidige bewoners uit het Villapark gaven geïnteresseerden een rondleiding door hun wijk.
Met de hop-on-hop-off bus of met een leenfiets konden bezoekers naar Nobelhorst. Daar was een tweede, drukbezochte informatiemarkt over wonen in die wijk, met rondleidingen of een bezoek aan een open huis.
De rondleiding door Oosterwold was ook in trek. Er is grote interesse voor. In Overgooi stond een golfkar klaar om bezoekers door het landgoed te leiden. Ook daar kwamen bezoekers op af met belangstelling voor wonen op het landgoed.

Artikel geplaatst op: 16 oktober 2017 - 12:14

Gerelateerd

Delen