Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Basisschool De Optimist zamelt elektronica in voor Stichting AAP TUSSEN DE VAARTEN – Bij basisschool De Optimist aan de Hildo Kropstraat is woensdag 15 november de aftrap... Team Jonge Mantelzorgers ontvangt 2000 euro voor innovatieve training ALMERE - Met de opzet voor een nieuw te ontwikkelen training heeft het Team Jonge mantelzorgers van de... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om...

WoonExpeditie Almere Hout trekt ruim 5.000 bezoekers

HOUT - Ruim 5.000 bezoekers kwamen af op de WoonExpeditie Almere van zaterdag 14 oktober. Het informatieve woonevenement voor nieuw- en zelfbouw van Almere was ditmaal neergestreken in Almere Hout. Veel interesse is er voor wonen in Hout, Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn in trek.

De WoonExpeditie was zaterdag in Almere Hout. Er kwamen ruim 5.000 mensen op af. (Foto: Fred Rotgans)


Bezoekers van de WoonExpeditie kwamen niet alleen uit Almere, maar ook uit omliggende regio's als Amsterdam en ’t Gooi, en van verder. De tent van de Woonmarkt stond op Villapark Vogelhorst. Met de nieuwe ontwikkelingen in deze wijk en het hogere segment aan woningen was het er druk. Waarbij er veel aandacht was voor de ontwikkelingen in Hout en in Poort. Zowel voor de nieuwbouwprojecten die in de verkoop gaan als voor de komende ontwikkelingen. Meerdere zelfbouwkavels zijn gereserveerd. De huidige bewoners uit het Villapark gaven geïnteresseerden een rondleiding door hun wijk.
Met de hop-on-hop-off bus of met een leenfiets konden bezoekers naar Nobelhorst. Daar was een tweede, drukbezochte informatiemarkt over wonen in die wijk, met rondleidingen of een bezoek aan een open huis.
De rondleiding door Oosterwold was ook in trek. Er is grote interesse voor. In Overgooi stond een golfkar klaar om bezoekers door het landgoed te leiden. Ook daar kwamen bezoekers op af met belangstelling voor wonen op het landgoed.

Artikel geplaatst op: 16 oktober 2017 - 12:14

Gerelateerd

Delen