Humanitas presenteert haar vernieuwde menu

HAVEN CENTRUM - Op een smakelijke en inspirerende wijze presenteerde Humanitas afgelopen donderdag in Corrosia haar vernieuwde aanbod jeugdprogramma’s aan de organisaties waarmee wordt samengewerkt. De programma’s sluiten naadloos aan bij de Jeugdhulpverlening in Almere
Op speelse wijze werden de programma’s uitgelicht, afgewisseld met een specifiek daarvoor bedacht hapje. (Foto: aangeleverd)

Programma’s op het gebied van Opvoeden, Opgroeien, Scheiding, Rouw, Detentie en Geldzaken werden op een afwisselende manier gepresenteerd, waarbij de inhoud van de laagdrempelige ondersteuning centraal stond. Op speelse wijze werden de programma’s uitgelicht, afgewisseld met een specifiek daarvoor bedacht hapje. Het interactieve programma gaf een kijkje in de keuken van Humanitas Almere, waar vele ‘getrainde’ vrijwilligers, ondersteund door beroepskrachten, dagelijks het verschil maken voor Almeerders die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Binnen de programma’s wordt stevig samengewerkt met alle Almeerse Jeugdaanbieders. Onder het motto: Vrijwillige ondersteuning waar kan, professionele ondersteuning waar nodig. Ook wordt er steeds vaker in gezamenlijkheid opgetrokken bij de ondersteuning van de Almeerder.
Bij Humanitas kunnen Almeerders die een beetje hulp kunnen gebruiken zich ook zelf aanmelden. Ook geïnteresseerde vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de programma’s kunnen zich aanmelden. Meer informatie: www.humanitasalmere.nl.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 12:51

Gerelateerd

Delen