Namen Blijven: herinneren met je hart

VROEGE VOGELBOS - Brengen scherven geluk? Spreek de naam uit van een dierbare en ervaar wat er gebeurt. Wie benieuwd is naar deze en andere kunstzinnige mogelijkheden om overledenen te herdenken is van harte welkom op het gratis toegankelijke gedenkevent 'Namen Blijven 2017'.
(Foto: aangeleverd)

Op vrijdagavond 27 oktober vindt in het Vroege Vogelbos achter Het Eksternest aan de Muiderweg 10 in Almere Haven de vijfjarige lustrumeditie van een bijzondere herdenkingsavond plaats. ‘Namen Blijven’ biedt nabestaanden de gelegenheid om op eigen, creatieve en vrije wijze te herinneren en te herdenken. Het geeft bezoekers van alle afkomsten de gelegenheid om actief stil te staan bij hun dierbare overledenen. Dit jaar is het thema ‘klein mens, groot verdriet’. Kinderen zijn daarom ook zeer welkom.
Tussen 19.00 en 21.00 uur wandelen bezoekers een sfeervolle, met fakkels en vuurkorven verlichte wandelroute van 750 meter. Langs het pad zijn eigentijdse manieren om vrijblijvend of actief te herinneren, herdenken en bezinnen. Het aanbod wordt aangevuld met zang van MITS, poëzie en muziek. Meer informatie: www.namenblijven.nl.
Artikel geplaatst op: 13 oktober 2017 - 15:44

Gerelateerd

Delen