Nieuws
Reizigers: 'Busvervoer allGo is puinhoop' ALMERE - De start van allGo-busvervoer gaat op de eerste werkdag niet van een leien dakje. Op de... Scholieren met zorgwethouder in debat over schulden STAD CENTRUM – Twaalf klassen van het vmbo, havo en mbo gingen vorige week donderdag met elkaar in... KNMI geeft code rood af voor Almere ALMERE – Met een weeralarm voor bijna het hele land geeft het KNMI een waarschuwing af voor sneeuw... Wethouder maakt eerste rit met riksja HAVEN - De feestelijke ingebruikname van de eerste riksja in Almere vindt op vrijdag 15 december plaats in... AllGo rijdt in Almere STAD – Met een projectie van een klok op het pand van Kinepolis en het WTC-gebouw telde busmaatschappij... Echnaton FM zendt 27 uur live uit tijdens Serious Re-KERST STEDENWIJK – Echnaton FM, de radiozender van scholengemeenschap Echnaton, organiseert woensdag 20 december een kerstmarathon voor het goede... Ontmoetingsavond over verlies baby STAD CENTRUM - Het Flevoziekenhuis organiseert op donderdag 14 december een ontmoetingsavond met als thema ‘Het verlies van... Nog geen beleid voor splitsing rijwoningen in appartementen Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE - Op verschillende plekken in Almere worden kamers in woningen afzonderlijk verhuurd. Bewoners uit Filmwijk... Petitie tegen wietboot in Buiten BUITEN – Marjolein Aïndrou bood tijdens de Politieke Markt van afgelopen donderdag aan de gemeenteraad een petitie aan... Almere nomineert lokale vrijwilligers voor landelijke prijzen ALMERE - De gemeente heeft de genomineerden geselecteerd voor landelijke prijzen die aan vrijwilligers worden uitgereikt. De keuze...

Rijkswaterstaat plaatst duidelijke borden bij afsluiting Waterlandseweg

ALMERE – Afgelopen weekend heeft het afsluiten van de Waterlandseweg geleid tot vertraging op de A6 richting Lelystad, ter hoogte van de afslag Almere Stad (5) en afslag Almere Buiten-West (6). Om dit tijdens de aankomende weekenden te voorkomen heeft Rijkswaterstaat een aantal maatregelen genomen.

In juni is er een nieuwe brug geplaatst over de Waterlandseweg. (Archieffoto)

Zo wordt er een tekstkar geplaatst ter hoogte van de afslag Almere Stad en adviseert Rijkswaterstaat weggebruikers vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad, de Hogering te gebruiken. Via informatie boven de weg wordt dit advies weergegeven.

De Waterlandseweg ter hoogte van het viaduct Waterlandsebrug is de volgende weekenden afgesloten:

Vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot maandag 16 oktober 05.00 uur;

Vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 05.00 uur;

Vrijdag 10 november 20.00 uur tot maandag 13 november 05.00 uur.

 

Verbreding A6

Voor de verbreding van de A6 worden bestaande viaducten verbreed. Zo ook het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. Om het werk aan deze verbreding veilig te kunnen uitvoeren wordt de Waterlandseweg ter hoogte van het viaduct vier weekenden en twintig nachten lang afgesloten voor verkeer.

Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 17:30

Gerelateerd

Delen