Nieuws
Reizigers: 'Busvervoer allGo is puinhoop' ALMERE - De start van allGo-busvervoer gaat op de eerste werkdag niet van een leien dakje. Op de... Scholieren met zorgwethouder in debat over schulden STAD CENTRUM – Twaalf klassen van het vmbo, havo en mbo gingen vorige week donderdag met elkaar in... KNMI geeft code rood af voor Almere ALMERE – Met een weeralarm voor bijna het hele land geeft het KNMI een waarschuwing af voor sneeuw... Wethouder maakt eerste rit met riksja HAVEN - De feestelijke ingebruikname van de eerste riksja in Almere vindt op vrijdag 15 december plaats in... AllGo rijdt in Almere STAD – Met een projectie van een klok op het pand van Kinepolis en het WTC-gebouw telde busmaatschappij... Echnaton FM zendt 27 uur live uit tijdens Serious Re-KERST STEDENWIJK – Echnaton FM, de radiozender van scholengemeenschap Echnaton, organiseert woensdag 20 december een kerstmarathon voor het goede... Ontmoetingsavond over verlies baby STAD CENTRUM - Het Flevoziekenhuis organiseert op donderdag 14 december een ontmoetingsavond met als thema ‘Het verlies van... Nog geen beleid voor splitsing rijwoningen in appartementen Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE - Op verschillende plekken in Almere worden kamers in woningen afzonderlijk verhuurd. Bewoners uit Filmwijk... Petitie tegen wietboot in Buiten BUITEN – Marjolein Aïndrou bood tijdens de Politieke Markt van afgelopen donderdag aan de gemeenteraad een petitie aan... Almere nomineert lokale vrijwilligers voor landelijke prijzen ALMERE - De gemeente heeft de genomineerden geselecteerd voor landelijke prijzen die aan vrijwilligers worden uitgereikt. De keuze...

Drie Nederlandse koppels naar hoofdtoernooi Yonex Dutch Open

OLYMPIAKWARTIER – Tijdens het kwalificatietoernooi van de Yonex Dutch Open in het Topsportcentrum, dinsdag 10 oktober, zijn de koppels Sabine de Wit/Judith van Cruchten en Charissa Kuiper/Demi Brehler in het vrouwendubbel en Ties van der Lecq met Milou Lugters in het gemengddubbel, zonder te spelen door naar het hoofdtoernooi. Voor de overige Nederlanders was de kwalificatieronde het eindstation.

De Almeerder Alex Vlaar speelt vandaag om 12.20 uur tegen de Deen Mikkel Enghøj. Vlaar komt uit voor Bulgarije omdat hij half Bulgaars is. (Archieffoto: Fred Rotgans)

In het gemengddubbel verloor het koppel Iris Tabeling/Alex Vlaar in twee games met 9/21 en 17/21 van Freek Golinski en Lise Jaques uit België en Jasper Koppen met Judith van Cruchten wisten niet te winnen van Manu Attri en Maneesha K uit India: 15/21, 7/21. Ook Lars Kros en Timo Stoffelen wisten niet te winnen, zij verloren in het mannendubbel met 6/21, 13/21 van het Russische duo Nikita Khakimov en Andrey Parakhodin.

 

Yonex Dutch Open 2017

Van dinsdag 10 tot en met zondag 15 oktober vindt de Yonex Dutch Open 2017 plaats in het Topsportcentrum aan de Pierre de Coubertinlaan 4. Kaarten kosten 5 euro voor studenten en 10 euro voor niet-studenten. In het weekend 10 of 20 euro. Jeugd tot en met 17 jaar mag gratis naar binnen.

Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 10:03

Gerelateerd

Delen