Nieuws
Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van... Almere City FC elke week in Almere DEZE WEEK SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere DEZE WEEK en Almere City FC slaan de handen ineen. Vanaf heden is... Columbusschool loopt 1.850 euro bij elkaar voor Jeugdsportfonds COLUMBUSKWARTIER - Vrijdag klonk 12.30 uur het startschot voor de sponsorloop georganiseerd door de Rotaryclub Almere Weerwater en... Fout beton gebruikt: Waterlandseweg later klaar ALMERE -  Door een vergissing bij de bouw van de nieuwe brug in de Waterlandseweg is de baanverdubbeling...

Drie Nederlandse koppels naar hoofdtoernooi Yonex Dutch Open

OLYMPIAKWARTIER – Tijdens het kwalificatietoernooi van de Yonex Dutch Open in het Topsportcentrum, dinsdag 10 oktober, zijn de koppels Sabine de Wit/Judith van Cruchten en Charissa Kuiper/Demi Brehler in het vrouwendubbel en Ties van der Lecq met Milou Lugters in het gemengddubbel, zonder te spelen door naar het hoofdtoernooi. Voor de overige Nederlanders was de kwalificatieronde het eindstation.

De Almeerder Alex Vlaar speelt vandaag om 12.20 uur tegen de Deen Mikkel Enghøj. Vlaar komt uit voor Bulgarije omdat hij half Bulgaars is. (Archieffoto: Fred Rotgans)

In het gemengddubbel verloor het koppel Iris Tabeling/Alex Vlaar in twee games met 9/21 en 17/21 van Freek Golinski en Lise Jaques uit België en Jasper Koppen met Judith van Cruchten wisten niet te winnen van Manu Attri en Maneesha K uit India: 15/21, 7/21. Ook Lars Kros en Timo Stoffelen wisten niet te winnen, zij verloren in het mannendubbel met 6/21, 13/21 van het Russische duo Nikita Khakimov en Andrey Parakhodin.

 

Yonex Dutch Open 2017

Van dinsdag 10 tot en met zondag 15 oktober vindt de Yonex Dutch Open 2017 plaats in het Topsportcentrum aan de Pierre de Coubertinlaan 4. Kaarten kosten 5 euro voor studenten en 10 euro voor niet-studenten. In het weekend 10 of 20 euro. Jeugd tot en met 17 jaar mag gratis naar binnen.

Artikel geplaatst op: 11 oktober 2017 - 10:03

Gerelateerd

Delen