Nieuws
Main Energie Business Challenge 2018 officieel gestart STAD – Een grote groep geïnteresseerden staat klaar voor de derde editie van de Main Energie Business Challenge.... Politieke partij ‘Respect’ wil imam-kwestie aan inwoners voorleggen ALMERE – Nieuwe politieke partij Respect Almere doet 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Fractievoorzitter is René... 'Kustzone Almere Haven' levendiger door meer recreatie ALMERE - Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met het ontwikkelingsplan voor de kustzone van Almere... Enige museum in de stad stopt nog voor het eind van het jaar Door Hestia Ruben STAD CENTRUM – Sinds april was het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA) gevestigd op... 'Het kan in Almere' werktImago Almere aanzienlijk beter Door Robert MienstraALMERE – Het imago van Almere werd in de stad maar ook daar buiten de afgelopen... Almeerder vindt rijvaardigheidsonderzoek onnodig Door CerberusALMERE- Of een 30-jarige Almeerse automobilist na een aanhouding door de politie nu stoned (onder invloed van... Lancering boek van YouTuber King Alert (Paul Goudsmit) ALMERE – De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert op zaterdag 16 december om 13.00 uur zijn... Vier sterren voor gastvrijheid Flevoziekenhuis ALMERE - Het Flevoziekenhuis heeft 4 van de 5 sterren gekregen in de GastvrijheidsMonitor van Gastvrijheidszorg met Sterren.... Studiecoach Samantha Bakker roept op na te denken over internetgebruik'Online moet je leven offline versterken' Door Hestia RubenALMERE – Wat betekent het om minder vaak of zelfs een hele tijd aaneengesloten offline te... Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte PARKWIJK – Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dinsdag 19 december een hartverwarmend kerstdiner in zorgcentrum Polderburen aan de...

Hudson’s Bay Almere eindelijk open

STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel 16. Er stonden vlak voor de opening om 11.00 uur al zo’n vijftig geinteresseerden te wachten op een eerste blik in het warenhuis.

Het plein stroomde langzaam vol. (Foto: Studio Rotgans/Beau de Bruijn)

Het warenhuis dat gevestigd is op de voormalige locatie van de failliete V&D, legt bezoekers in de watten. Gasten worden geholpen door medewerkers die best-in-class service leveren en de gast persoonlijke aandacht geven. ‘We zijn de echte persoonlijke touch die ervoor zorgt dat onze gasten zich speciaal voelen. Want iedere gast is onze special guest. Daar zorgen we gepassioneerd voor, dat is hoe we momenten bijzonder maken’, meldt het bedrijf op haar website. Dat doen ze met bijvoorbeeld een personal shopper, proeverijen, een uitgebreide kinderspeelhoek en nog veel meer bijzondere acties.

Hudson’s Bay biedt een mix van nationale en internationale premium merken in het middensegment en opkomende merken.

 

Zondag 24 september om 12.00 uur is de officiële opening van de winkel met speciale acties en een DJ. Kijk hier voor het voorproefje van de winkel, dat verslaggever Kirsten Thuis kreeg een dag voor de opening.

Artikel geplaatst op: 20 september 2017 - 14:08

Gerelateerd

Delen