Hudson’s Bay Almere eindelijk open

STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel 16. Er stonden vlak voor de opening om 11.00 uur al zo’n vijftig geinteresseerden te wachten op een eerste blik in het warenhuis.

Het plein stroomde langzaam vol. (Foto: Studio Rotgans/Beau de Bruijn)

Het warenhuis dat gevestigd is op de voormalige locatie van de failliete V&D, legt bezoekers in de watten. Gasten worden geholpen door medewerkers die best-in-class service leveren en de gast persoonlijke aandacht geven. ‘We zijn de echte persoonlijke touch die ervoor zorgt dat onze gasten zich speciaal voelen. Want iedere gast is onze special guest. Daar zorgen we gepassioneerd voor, dat is hoe we momenten bijzonder maken’, meldt het bedrijf op haar website. Dat doen ze met bijvoorbeeld een personal shopper, proeverijen, een uitgebreide kinderspeelhoek en nog veel meer bijzondere acties.

Hudson’s Bay biedt een mix van nationale en internationale premium merken in het middensegment en opkomende merken.

 

Zondag 24 september om 12.00 uur is de officiële opening van de winkel met speciale acties en een DJ. Kijk hier voor het voorproefje van de winkel, dat verslaggever Kirsten Thuis kreeg een dag voor de opening.

Artikel geplaatst op: 20 september 2017 - 14:08

Gerelateerd

Delen