Nieuws
Kokoswinkel nieuwe pop-up store in Citymall STAD CENTRUM – Er is een nieuwe invulling gegeven aan de kiosk aan de Schutterstraat. Sinds zaterdag 14... Almeerse dwarsfluitiste geeft workshop in ruil voor stemmen STAD CENTRUM – De Almeerse dwarsfluitist Orsaya heeft een ludieke actie bedacht om meer stemmen te werven voor... JINC verbindt onderwijs met bedrijven ALMERE – Sollicitatie-training, bliksemstage, baas van de dag en taaltrip zijn de vier activiteiten die JINC in Almere... Christa Rietberg, leraar van het jaarHet geheim van een superjuf ALMERE – Leerlingen zijn in groepjes in de les bezig, ze wisselen af en toe van activiteit. Een... Terug naar de prehistorie tijdens Archeologiedagen ALMERE – Prehistorische instrumenten en hutten maken, oersoep koken of met een metaaldetector zoeken naar bodemschatten: Almeerders konden... Lotgenoten vermoorde familieleden bijeen in Almere GOOISEKANT – De moord op Anne Faber (25) hield heel Nederland de afgelopen weken in de greep. Het... Bewoners ontmoeten elkaar in buurtkamer STAATSLIEDENWIJK – Bewoners uit Staatsliedenwijk, Kruidenwijk en het Stadscentrum kunnen elkaar sinds kort ontmoeten in de buurtkamer van... Almere City FC elke week in Almere DEZE WEEK SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Almere DEZE WEEK en Almere City FC slaan de handen ineen. Vanaf heden is... Columbusschool loopt 1.850 euro bij elkaar voor Jeugdsportfonds COLUMBUSKWARTIER - Vrijdag klonk 12.30 uur het startschot voor de sponsorloop georganiseerd door de Rotaryclub Almere Weerwater en... Fout beton gebruikt: Waterlandseweg later klaar ALMERE -  Door een vergissing bij de bouw van de nieuwe brug in de Waterlandseweg is de baanverdubbeling...

Hudson’s Bay Almere eindelijk open

STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel 16. Er stonden vlak voor de opening om 11.00 uur al zo’n vijftig geinteresseerden te wachten op een eerste blik in het warenhuis.

Het plein stroomde langzaam vol. (Foto: Studio Rotgans/Beau de Bruijn)

Het warenhuis dat gevestigd is op de voormalige locatie van de failliete V&D, legt bezoekers in de watten. Gasten worden geholpen door medewerkers die best-in-class service leveren en de gast persoonlijke aandacht geven. ‘We zijn de echte persoonlijke touch die ervoor zorgt dat onze gasten zich speciaal voelen. Want iedere gast is onze special guest. Daar zorgen we gepassioneerd voor, dat is hoe we momenten bijzonder maken’, meldt het bedrijf op haar website. Dat doen ze met bijvoorbeeld een personal shopper, proeverijen, een uitgebreide kinderspeelhoek en nog veel meer bijzondere acties.

Hudson’s Bay biedt een mix van nationale en internationale premium merken in het middensegment en opkomende merken.

 

Zondag 24 september om 12.00 uur is de officiële opening van de winkel met speciale acties en een DJ. Kijk hier voor het voorproefje van de winkel, dat verslaggever Kirsten Thuis kreeg een dag voor de opening.

Artikel geplaatst op: 20 september 2017 - 14:08

Gerelateerd

Delen