Nieuws
Column Hoeksteen: wapens op school Hoe zou het zijn om als leraar bewapend op school les te geven?De nieuwe column van Robert Mienstra.... Gratis informatie en advies voor slechtzienden HAVEN CENTRUM - Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over slechtziend- en blindheid... UPDATE: Haddock en gemeente al sinds december in gesprek Door Robert MienstraALMERE – Haddock Watersport en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan over het conflict... PVV wil spaceboxen Carel Willinklaan weg hebben Door Robert MienstraTUSSEN DE VAARTEN – “De spaceboxen die opgeslagen staan aan de Carel Willinklaan op het bedrijventerrein... Running Dinner levert ruim 8.000 euro op voor vervulling wensen ouderen STAD CENTRUM – Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor... Muzikale pareltjes bij Goede Rede Concerten HAVEN CENTRUM - In de maand maart staan twee bijzondere concerten op het programma van Goede Rede Concerten,... Nieuwe eigenaar  Brasserie Bakboord   HAVENKOM - Horecaondernemer Taco van der Meer is de nieuwe eigenaar van Brasserie Bakboord. Na het verlies... Politie tevreden over WhatsApp-initiatief tijdens jaarwisseling Door Kirsten Thuis-WoudenbergALMERE – De politie is tevreden over de resultaten van de pilot waarbij bewoners van een... Regelmatig bewegen vertraagd dementieproces ALMERE – Bewegen is belangrijk bij dementie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen zelfs het dementieproces... 90 km op de A6Nieuwe oprit Almere Haven en de Steigerdreef ALMERE - Begin april worden de nieuwe oprit Almere Haven richting Lelystad en de verbindingsweg Steigerdreef in gebruik...

Hudson’s Bay Almere eindelijk open

STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel 16. Er stonden vlak voor de opening om 11.00 uur al zo’n vijftig geinteresseerden te wachten op een eerste blik in het warenhuis.

Het plein stroomde langzaam vol. (Foto: Studio Rotgans/Beau de Bruijn)

Het warenhuis dat gevestigd is op de voormalige locatie van de failliete V&D, legt bezoekers in de watten. Gasten worden geholpen door medewerkers die best-in-class service leveren en de gast persoonlijke aandacht geven. ‘We zijn de echte persoonlijke touch die ervoor zorgt dat onze gasten zich speciaal voelen. Want iedere gast is onze special guest. Daar zorgen we gepassioneerd voor, dat is hoe we momenten bijzonder maken’, meldt het bedrijf op haar website. Dat doen ze met bijvoorbeeld een personal shopper, proeverijen, een uitgebreide kinderspeelhoek en nog veel meer bijzondere acties.

Hudson’s Bay biedt een mix van nationale en internationale premium merken in het middensegment en opkomende merken.

 

Zondag 24 september om 12.00 uur is de officiële opening van de winkel met speciale acties en een DJ. Kijk hier voor het voorproefje van de winkel, dat verslaggever Kirsten Thuis kreeg een dag voor de opening.

Artikel geplaatst op: 20 september 2017 - 14:08

Gerelateerd

Delen