Nieuws
Almeerse Omroep Stichting vraagt licentie aan   ALMERE – De Almeerse Omroep Stichting (AOS) heeft bij het commissariaat van de Media een licentie aangevraagd om... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.   Fietsexcursie door Almeerse natuurgebieden ALMERE – Natuurgidsen van IVN wijzen op zondag 24 september van 11.00 tot 13.00 uur de weg op...

Kas Urban Greeners op slot

 

De kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater is op slot gegaan.

Na bezoek van een ambtenaar van de gemeente Almere is de omstreden kas van de Urban Greeners op het eiland Utopia in het Weerwater op slot gegaan. De Urban Greeners werkten mee aan het afsluiten. "De veiligheid van het bouwwerk is in het geding", zegt woordvoerder Peter Smit van de gemeente Almere. "Met name de glasconstructie is onveilig. Daardoor is in goed overleg met de Urban Greeners de kas op slot gegaan."

De kas lag de laatste dagen al onder vuur omdat er geen vergunningen waren voor het bouwwerk. Ook hadden de Urban Greeners geen vergunningen voor andere activiteiten op het eiland. 

Artikel geplaatst op: 21 augustus 2017 - 14:56

Gerelateerd

Delen