Nieuws
Almeerse Omroep Stichting vraagt licentie aan   ALMERE – De Almeerse Omroep Stichting (AOS) heeft bij het commissariaat van de Media een licentie aangevraagd om... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.   Fietsexcursie door Almeerse natuurgebieden ALMERE – Natuurgidsen van IVN wijzen op zondag 24 september van 11.00 tot 13.00 uur de weg op...

Dino’s in de stad

STAD CENTRUM – Citymall Almere neemt op zondag 27 augustus een flinke stap terug in de tijd. Die dag staat in het teken van dinosaurussen, die miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Tijdens de Dino Experience wordt het publiek meegenomen in een spannend verhaal over een bijzonder ei waarbij zelfs een levensechte T-Rex zijn opwachting maakt.
Het centrum staat op zondag 27 augustus in het teken van dinosaurussen tijdens de Dino Experience. (Foto: aangeleverd)


Deze middag maken de kinderen kennis met avonturier Tatum en ranger Michel. Hij is onderzoeker en is gespecialiseerd in dinosaurussen. Hij vindt dan ook dat het ei dat Tatum heeft gevonden tijdens één van haar reizen wel heel erg op een ei van een dinosaurus lijkt. Het is belangrijk dat het ei zo snel mogelijk bij zijn soortgenoten wordt gebracht zodat het kan opgroeien met andere dinosaurussen. Samen gaan Tatum en Michel op pad om het ei naar een veilige plek te brengen, maar dat is geen eenvoudige klus en het gevaar ligt op de loer... De Dino Experience Liveshow staat om 13.00 en 15.00 uur op het podium. De levensechte Tyrannosaurus Rex wordt om 14.00 en 16.00 uur even losgelaten op het podium. Toegang is gratis.
Artikel geplaatst op: 22 augustus 2017 - 15:17

Gerelateerd

Delen