Nieuws
Almeerse Omroep Stichting vraagt licentie aan   ALMERE – De Almeerse Omroep Stichting (AOS) heeft bij het commissariaat van de Media een licentie aangevraagd om... Dekbedje van Haven HAVEN – Havenaar Robert Vogels is na jaren nog altijd niet gewend aan de mooie luchten die er... Energieboxen helpen bewoners De Wierden nóg meer energie besparen DE WIERDEN – De eerste bewoner van De Wierden heeft vorige week de energiebox in ontvangst genomen van... Hudson’s Bay Almere eindelijk open STAD CENTRUM – Verwennen is het sleutelwoord bij de vandaag geopende vestiging van Hudson’s Bay aan de Citadel... Komende zondag: Familie-fietspuzzeltocht SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN – Nog niks te doen komende zondag, maar wel zin in een sportieve activiteit? Almere... Open dag Asielzoekerscentrum ALMERE – Het asielzoekerscentrum aan de Engelse mijl 6 bij het Fanny Blankes Koensportpark opent op zaterdag 23... Opening Flevolandse kunstexpositie LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van... Rijkswaterstaat antwoordt op lezersvragen over A6 ALMERE - Samen met Rijkswaterstaat deed deze krant een oproep aan lezers om vragen in te sturen over... Video: Nu al binnenkijken bij de nieuwe Hudson's Bay   Video: Verslaggeefster Kirtsten Thuis-Woudenberg liep vandaag al rond in de nieuwe Hudson's Bay in het starthart.   Fietsexcursie door Almeerse natuurgebieden ALMERE – Natuurgidsen van IVN wijzen op zondag 24 september van 11.00 tot 13.00 uur de weg op...

Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers

ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn nog meer vrijwilligers nodig op 8, 9 en 10 september.
Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Challenge Almere-Amsterdam. (Foto: Ingrid Hardorff)

Dit jaar staat natuurlijk het EK Long Distance op het programma. Over het hele weekend genomen komen ruim 3300 atleten aan de start en 35000 bezoekers, een enorm evenement dat alleen een succes kan zijn met de hulp van vrijwilligers. En daarom is Challenge Almere-Amsterdam nog steeds op zoek naar mensen die zich willen inzetten om van het triatlonweekend een onvergetelijk evenement te maken.
Vrijwilligers vormen het hart van de organisatie. En vrijwilligers kunnen veel verschillende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld bij de registratiebalie, helpen met het inpakken van (atleten)tasjes, het parcours beveiligen als verkeersregelaar, een steentje bijdragen bij de verzorgingsposten en nog veel meer. Wie vrijwilliger is ontmoet ook veel nieuwe mensen en levert een bijdrage aan het succes van het evenement.
Alle vrijwilligers van Challenge Almere-Amsterdam 2017 worden ingedeeld in een team. De teammanager zorgt er vervolgens voor dat alle vrijwilligers de benodigde informatie krijgen. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een uniek shirt en wordt er tijdens de wedstrijddagen voor eten en drinken gezorgd. In de maanden na het evenement volgt nog een vrijwilligersfeest waar alle vrijwilligers nog eens extra worden bedankt voor hun inzet.
Meer informatie, onder andere over de verschillende vrijwilligersfuncties, is te vinden op http://www.challenge-almere.com/vrijwilligers.
Artikel geplaatst op: 19 augustus 2017 - 11:57

Gerelateerd

Delen