Nieuws
Vermiste Michael Klijn weer terecht ALMERE – Ruim vijf weken was er geen spoor te bekennen van de 34-jarige Almeerder Michael Klijn. Donderdagavond... Zieke Lorena (9) opent de beurs ALMERE – De Almeerse Lorena (9) opende afgelopen maandagochtend de beurs in Amsterdam. De leerlinge van De Klaverweide,... Narcissen laten zich nu al zien STAD - Als narcissen bloeien is het voorjaar begonnen, is een oude wijsheid. Maar kennelijk is die wijsheid... 'Poëtische geluidssculpturen' door Echte Mensen STAD CENTRUM – Echte Mensen, een multimediale samenwerking van Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond, treedt... [UPDATE maandag 22 januari] Gewonde bij steekpartij in flat Verzetswijk VERZETSWIJK – In een flat aan de Kapitein de Langestraat heeft zondagavond 21 januari rond 19.00 uur een... Voorleesmoment voor peuters en kleuters HOUT - Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en -middag voor peuters en kleuters op... Video: leerlingen Artecollege krijgen les op MBO Almere Buiten Video: Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO-College Almere in Buiten. Ze krijgen ICT-praktijkles... Leerlingen Artecollege krijgen ICT-les op MBO  Door Robert Mienstra ALMERE – Leerlingen van het Artecollege uit Poort krijgen ICT-les op het MBO College in... Laatste Expeditiemiddag voor groep 8 ALMERE - De leerlingen van groep 8 van de basisschool staan weer voor een lastige keuze. Voor 1... Feestelijke opening Trajectlokaal Oostvaarders College BUITEN - Het Oostvaarders College is dit schooljaar gestart met trajectbegeleiding voor havo/vwo leerlingen met ASS (autismespectrumstoornis) en...

Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers

ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn nog meer vrijwilligers nodig op 8, 9 en 10 september.
Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Challenge Almere-Amsterdam. (Foto: Ingrid Hardorff)

Dit jaar staat natuurlijk het EK Long Distance op het programma. Over het hele weekend genomen komen ruim 3300 atleten aan de start en 35000 bezoekers, een enorm evenement dat alleen een succes kan zijn met de hulp van vrijwilligers. En daarom is Challenge Almere-Amsterdam nog steeds op zoek naar mensen die zich willen inzetten om van het triatlonweekend een onvergetelijk evenement te maken.
Vrijwilligers vormen het hart van de organisatie. En vrijwilligers kunnen veel verschillende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld bij de registratiebalie, helpen met het inpakken van (atleten)tasjes, het parcours beveiligen als verkeersregelaar, een steentje bijdragen bij de verzorgingsposten en nog veel meer. Wie vrijwilliger is ontmoet ook veel nieuwe mensen en levert een bijdrage aan het succes van het evenement.
Alle vrijwilligers van Challenge Almere-Amsterdam 2017 worden ingedeeld in een team. De teammanager zorgt er vervolgens voor dat alle vrijwilligers de benodigde informatie krijgen. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een uniek shirt en wordt er tijdens de wedstrijddagen voor eten en drinken gezorgd. In de maanden na het evenement volgt nog een vrijwilligersfeest waar alle vrijwilligers nog eens extra worden bedankt voor hun inzet.
Meer informatie, onder andere over de verschillende vrijwilligersfuncties, is te vinden op http://www.challenge-almere.com/vrijwilligers.
Artikel geplaatst op: 19 augustus 2017 - 11:57

Gerelateerd

Delen