Nieuws
Bijeenkomst voor ouders en kinderen over drugsgebruik'Dat overkomt ons niet...' GOOISEKANT – De stichting Broodje Hagelslag organiseert dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ouders en kinderen over het... Politiek wil BIZ-regeling niet aan De Vaart opdringen DE VAART – Er komt geen BIZ-regeling voor de ondernemers op bedrijventerrein De Vaart. De raadsleden raakten donderdagavond... Almeerse ondernemers verdacht in zaak-Giltay ALMERE - Diverse ondernemers in Almere zijn verhoord als verdachte in de zaak-Giltay, de voorzitter van de ondernemingsraad... Video: Daders sneller opgepakt dankzij Camera in Beeld Video Wijkagent Jeffrey Halsema legt het belang uit van Camera in Beeld. Als er een misdrijf is gepleegd... Sportvereniging voor hartpatiënten viert 25-jarig bestaan ALMERE – Bij Haddock Watersport Almere werd zaterdag 11 november in aanwezigheid van burgemeester Franc Weerwind en wethouder... Almeerders verdelen 200.000 euro van Postcode Loterij KRUIDENWIJK – Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 1314 LJ, de Melkdistelstraat in Kruidenwijk,... Floriade Almere 2022 officieel een 'A1-wereldtuinbouwtentoonstelling' ALMERE – Vandaag, 15 november, heeft Floriade Almere 2022 in Parijs de formele erkenning van het BIE (Bureau... Nieuwe school biedt combinatie van onderwijs en jeugdhulp ALMERE - Wethouder René Peeters (D66) opende maandag 13 november School2Care Almere aan de Radioweg. Het gaat om... Flevo Campus Live zoekt studenten ALMERE - De Flevo Campus is op zoek naar honderd ambitieuze studenten en young professionals om deel te... Efteling als inspiratiebronNatuurliefhebber Gino Beers (10) uitvinder in spé EILANDENBUURT - Ziek en languit op de bank. Het zijn meestal niet de momenten waarop de beste ideeën...

Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers

ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn nog meer vrijwilligers nodig op 8, 9 en 10 september.
Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Challenge Almere-Amsterdam. (Foto: Ingrid Hardorff)

Dit jaar staat natuurlijk het EK Long Distance op het programma. Over het hele weekend genomen komen ruim 3300 atleten aan de start en 35000 bezoekers, een enorm evenement dat alleen een succes kan zijn met de hulp van vrijwilligers. En daarom is Challenge Almere-Amsterdam nog steeds op zoek naar mensen die zich willen inzetten om van het triatlonweekend een onvergetelijk evenement te maken.
Vrijwilligers vormen het hart van de organisatie. En vrijwilligers kunnen veel verschillende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld bij de registratiebalie, helpen met het inpakken van (atleten)tasjes, het parcours beveiligen als verkeersregelaar, een steentje bijdragen bij de verzorgingsposten en nog veel meer. Wie vrijwilliger is ontmoet ook veel nieuwe mensen en levert een bijdrage aan het succes van het evenement.
Alle vrijwilligers van Challenge Almere-Amsterdam 2017 worden ingedeeld in een team. De teammanager zorgt er vervolgens voor dat alle vrijwilligers de benodigde informatie krijgen. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een uniek shirt en wordt er tijdens de wedstrijddagen voor eten en drinken gezorgd. In de maanden na het evenement volgt nog een vrijwilligersfeest waar alle vrijwilligers nog eens extra worden bedankt voor hun inzet.
Meer informatie, onder andere over de verschillende vrijwilligersfuncties, is te vinden op http://www.challenge-almere.com/vrijwilligers.
Artikel geplaatst op: 19 augustus 2017 - 11:57

Gerelateerd

Delen