Challenge Almere-Amsterdam op zoek naar vrijwilligers

ALMERE - Binnenkort staat de Challenge Almere-Amsterdam weer op het programma. Het evenement groeit in populariteit. Daardoor zijn nog meer vrijwilligers nodig op 8, 9 en 10 september.
Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Challenge Almere-Amsterdam. (Foto: Ingrid Hardorff)

Dit jaar staat natuurlijk het EK Long Distance op het programma. Over het hele weekend genomen komen ruim 3300 atleten aan de start en 35000 bezoekers, een enorm evenement dat alleen een succes kan zijn met de hulp van vrijwilligers. En daarom is Challenge Almere-Amsterdam nog steeds op zoek naar mensen die zich willen inzetten om van het triatlonweekend een onvergetelijk evenement te maken.
Vrijwilligers vormen het hart van de organisatie. En vrijwilligers kunnen veel verschillende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld bij de registratiebalie, helpen met het inpakken van (atleten)tasjes, het parcours beveiligen als verkeersregelaar, een steentje bijdragen bij de verzorgingsposten en nog veel meer. Wie vrijwilliger is ontmoet ook veel nieuwe mensen en levert een bijdrage aan het succes van het evenement.
Alle vrijwilligers van Challenge Almere-Amsterdam 2017 worden ingedeeld in een team. De teammanager zorgt er vervolgens voor dat alle vrijwilligers de benodigde informatie krijgen. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger een uniek shirt en wordt er tijdens de wedstrijddagen voor eten en drinken gezorgd. In de maanden na het evenement volgt nog een vrijwilligersfeest waar alle vrijwilligers nog eens extra worden bedankt voor hun inzet.
Meer informatie, onder andere over de verschillende vrijwilligersfuncties, is te vinden op http://www.challenge-almere.com/vrijwilligers.
Artikel geplaatst op: 19 augustus 2017 - 11:57

Gerelateerd

Delen