Wandel mee naar de Oostvaardersplassen

BUITEN - Stichting Almeerdaagse organiseert op 12 en 13 augustus op verzoek een tweedaagse wandeltocht van NS-station Oostvaarders naar de Oostvaardersplassen, onder meer bekend van de film ‘De Nieuwe Wildernis’.
Wandel mee naar de Oostvaardersplassen. (Foto: aangeleverd)

De geplande afstanden zijn 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer en er zijn al aanmeldingen om op zaterdag 50 kilometer te lopen als training voor een Kennedymars.
Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders is op beide dagen één van de rustpunten. Deelnemers die kiezen voor de langere afstanden wandelen zaterdag ook in het Buitenhout en op zondag in het Wilgenbos.
De start en finish zijn in buurtcentrum EveNaarHuis, Sumatraweg 352, hoek Balistraat, op een paar honderd meter van parkeerplaats, bushalte en NS-station Oostvaarders. Vertrek voor de zelf gekozen afstand is vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur. Finish is mogelijk tot uiterlijk 17.00 uur.
De gepijlde routes gaan langs de wandelknooppunten van Wandelnet Almere, een routebeschrijving wordt bij de start verstrekt. Meer informatie vindt u op www.wandel.nl en www.almeerdaagse.nl
Artikel geplaatst op: 09 augustus 2017 - 15:16

Gerelateerd

Delen