Lenteloop brengt Almere in beweging

ALMERE - De Lenteloop is al 34 jaar een begrip in Almere. Deze recreatieve hardloopwedstrijd spoort Almeerders aan om te gaan bewegen. Drie Almeerders geven hun ervaring.
De Lenteloop spoort Almeerders aan om te gaan bewegen. (Foto: aangeleverd)

Marieke, Ingrid en Koen zagen afgelopen najaar de aankondiging in deze krant over de cursus Start-To-Run met de Lenteloop als doel. Alle 3 wilden iets aan sport gaan doen.
Ingrid: ”Ik vind het moeilijk om alleen te lopen vandaar dat de advertentie precies op tijd kwam, ik heb mezelf direct ingeschreven en had er heel veel zin in, zeker het lopen in groepsverband bevalt mij prima en ook de groepsapp werkt echt stimulerend voor mij.”
Marieke valt haar bij:” Ik heb hiervoor nooit hardgelopen en weinig aan sport gedaan. Dit leek mij een ideale start temeer omdat de startcursus de Lenteloop als doel heeft.”
Koen “Samen hardlopen met andere beginners spreekt mij aan. Hardlopen is voor mij een uitlaatklep voor het werk. Ik heb mezelf tot doel gesteld om bij de Lenteloop 10 km te lopen.”
Marieke: “Ik denk dat ik 5 km ga lopen bij de Lenteloop maar mijn trainer zegt dat ik zeker de 10 km moet aankunnen, dus ga ik daar maar voor. Mijn advies is: “Ga lekker lopen het is goed voor je en het geeft heel veel voldoening.”
Wil je ook meedoen met de Lenteloop op 17 maart 2019? Kies je afstand en schrijf je in voor de 2,5km, 5km, 10km, 20km of 30km.
Meer informatie over de Lenteloop en de inschrijving: www.almere-lenteloop.nl.
Artikel geplaatst op: 31 januari 2019 - 09:28

Gerelateerd

Delen