Open Nederlands Kampioenschap Driebanden dames in Almere

Almere – Biljartvereniging Almere ’83 organiseert van vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 maart samen met de KNBB het Open Nederlands Kampioenschap Driebanden klein voor dames. Dit evenement wordt voor de derde keer gehouden en de Nederlandse top was er al weer vroeg bij om zich aan te melden voor dit evenement.
De provincie Flevoland is deze keer met 6 deelneemsters ruim vertegenwoordigd en er zijn zeker kanshebbers bij voor de titel. Het goud ging vorig jaar opnieuw naar Gerrie Geelen van Biljartvereniging B.V.V. 1939 uit Terneuzen. Zij zal proberen haar titel te verdedigen.
Er wordt gespeeld in zeven poules waarna de beste 32 speelsters doorgaan naar de knock-out fase. Deze toernooi-opzet zorgt voor veel wedstrijdspanning en is een succesformule.
Jubilerend

De jubilerende Biljartvereniging Almere ‘83 is één van de geschikte locaties in Nederland waar een groot biljart evenement als dit gehouden kan worden. De aanwezigheid van 9 biljarts samen met de uitgebreide horeca faciliteiten en kleedruimtes zijn een belangrijke factor om het NK een succes te maken. Het driebanden is één van de meest interessante spelsoorten om te zien.
Locatie: Sportpark Annapark bij BV-Almere ’83, Sas van Gentlaan 10-12 in Almere.
Aanvang alle dagen: 10.00 uur
Meer informatie hierover bezoekt u de website: www.bv-almere83.nl.
Artikel geplaatst op: 29 januari 2019 - 08:12

Gerelateerd

Delen