Benefietconcert voor Oranje Huis in Goede Rede

HAVEN CENTRUM - De Soroptimistclub Almere presenteert op zaterdagmiddag 19 januari een gevarieerd programma met vijf Almeerse musici in kerkcentrum Goede Rede. De opbrengst van dit concert gaat naar het Oranje Huis in Almere.
Meesterpianiste Marietta Petkova is één van de vijf Almeerse musici die meewerken aan dit concert. (Foto: Claudia Kamergorodski)

Meesterpianiste Marietta Petkova speelt werk van Claude Debussy en Frédéric Chopin. Het Z.o.o. Guitar Duo (Marion Schaap en Peter Constant) speelt muziek van onder andere Maria Linnemann, Antonio Lauro, Annette Kruisbrink en Ignacio Figuereda. Rivkah en Rebecca Blom (sopranen, tweelingzussen en talenten van de toekomst) zingen onder andere het duet uit de Così fan tutte en het Bloemenduet.
Goed doel

De Soroptimistclub Almere is een serviceclub van vrouwen die zich inzet voor de verbetering van de leefomstandigheden van vrouwen en hun kinderen. De opbrengst van dit concert gaat naar het Oranje Huis in Almere. De Oranjehuizen zijn onderdeel van de Blijf Groep die hulp biedt bij huiselijk geweld en kindermishandeling. Het Oranje Huis heeft grote behoefte aan een degelijke bakfiets om de mobiliteit van de cliënten en hun kinderen te vergroten. De Soroptimistclub Almere zet zich hier graag voor in door het organiseren van dit Goede Rede-concert op 19 januari.
Na een muzikale ontvangst vanaf 15.00 uur kunnen bezoekers van 15.30 tot 17.00 uur genieten van het concert. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje, zijn er hapjes en is er een expositie te bezichtigen met schilderijen van Cora Janssen. Een deel van de opbrengst hiervan is ook voor het Oranje Huis.
Kaarten kosten 18,50 en zijn verkrijgbaar via www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 06 januari 2019 - 14:32

Gerelateerd

Delen