Veel kinderactiviteiten tijdens kinderfeest

BUITEN CENTRUM – Kidsproof Almere leidt het Pinksterweekend op zaterdag 19 mei feestelijk in met veel kinderactiviteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Buiten. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. Toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur in en rond het Buitenplein bij het Buitenhuis in Almere Buiten.

Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door Almeerse ondernemers. Het doel van dit Kinderfeest is om ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Zo kunnen kinderen prachtig geschminkt worden, springen op het springkussen, een eigen kunstwerk met LEGO bouwen, een spannende survivalbaan beklimmen, heerlijke cupcakes versieren, toffe glittertatoos zetten en hippe kindercocktails maken. De Stad & Natuur Bus komt, kinderen kunnen een workshop volgen om mini-kraamverzorgende te worden of juist een workshop zelfverdediging.
De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand. Het Kidsproof Kinderfeest vindt tegelijk plaats met het BuitenFestival in Doemere.
Meer informatie: www.kidsproof.nl/almere
Artikel geplaatst op: 15 mei 2018 - 10:00

Gerelateerd

Delen