Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Bloemen voor 1000ste bewoner Nobelhorst

NOBELHORST - Claudia Coesel is de 1000ste bewoonster van Nobelhorst. Zij en haar man Jacco wonen met hun jongste zoon Brad en een golden retriever sinds kort in de Dorpshaven waar ze hun droomhuis bouwden. Wethouder Tjeerd Herrema verraste het stel onlangs met een bos bloemen.
Claudia Coesel is de 1000ste bewoonster van Nobelhorst. (Foto: aangeleverd)

Op het uiterste hoekje, waar twee waterwegen samenkomen, bouwde de familie hun droomhuis. “We dachten, die kavel wil iedereen. Dat lukt ons nooit. Maar nu wonen we er. Iedere keer als ik thuis kom, geloof ik bijna niet dat wij hier wonen. Zo mooi is het geworden!”, vertelt Claudia trots.
Ze hebben een klassiek dorps notarishuis laten bouwen. Met een fijne grote woonkeuken met aan twee kanten uitzicht over het water. “In ons vorige huis in Nieuw Vennep zaten we altijd in de keuken. Dus in ons nieuwe huis wilden we een extra grote woon- en leefkeuken. Met ruimte voor een gezellige grote eettafel én een kookeiland. Hier zitten we altijd, zaterdagochtend met een krantje of lekker uitkijkend over het water.”
Als felicitatie werd het stel getrakteerd op een lekkere zelfgemaakte lunch in Tea da di date. Wethouder Tjeerd Herrema kwam langs om Claudia persoonlijk te feliciteren en een mooie bos bloemen te geven. “Jullie wonen op een heel fijn hoekje”, aldus Herrema. “En zelfbouwen is top. Veel zelfbouwers doen het meer dan één keer. Het is geweldig om te zien hoe Nobelhorst groeit. Het is echt een fijn dorp in de stad geworden. Op naar de volgende 1000 bewoners!”
Artikel geplaatst op: 08 maart 2018 - 11:10

Gerelateerd

Delen