Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Bewoners markeren wandelroute door Regenboogbuurt

REGENBOOGBUURT - Om Almeerders de kleuren van de Regenboogbuurt te laten ervaren, ontwikkelde stichting Regenboogbuurt wandelroutes door de wijk. Vrijwilligers markeerde deze routes afgelopen zaterdag tijdens NLDoet.
Vrijwilligers plaatsten zaterdag, tijdens NLDoet, bordjes die de wandelroutes door de Regenboogbuurt markeren. (Foto: aangeleverd)

De stichting ontwikkelde bordjes met pijlen voor de wandelroutes door de wijk met QR-codes voor toegang tot achtergrondinformatie over de Regenboogbuurt. De nieuwe routes sluiten aan op de bestaande routes van de Almeerdaagse. Er zijn nu vijf opties om aan de hand van bordjes een route door de buurt te lopen. Vier routes van elk 2,5 kilometer door delen van de buurt (waaronder twee van bushalte naar bushalte) en een route van 5 kilometer door de hele buurt. Wandelaars kunnen de routes op eigen gelegenheid wandelen. De routes zijn helemaal verhard, dus geschikt voor iedereen.
Meer informatie: www.regenboogbuurt.nl.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 10:30

Gerelateerd

Delen