Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Maandelijkse informatieavond over zelfbouw

ALMERE – Geïnteresseerden in zelfbouw kunnen donderdag 15 maart binnenlopen tijdens de maandelijkse informatieavond over zelfbouw in de Kavelwinkel in het stadhuis. Het Expertteam Zelfbouw zit weer klaar voor iedereen die advies in wil winnen over het zelf bouwen van een huis.
Voorbeeld van zelfbouw in Villapark Vogelhorst. (Foto: Maarten Feenstra)

Deze informatieavonden worden altijd druk bezocht. Het team met experts op het gebied van zelfbouw kent een wisselende samenstelling van zelfbouwadviseurs, architecten, bouwbedrijven, bouwbegeleiders, financieel adviseurs en makelaars. Het zelf bouwen van een huis betekent veel keuzes maken. Om de juiste keuzes te kunnen maken moet er veel worden uitgezocht. Deze maandelijkse informatieavond helpt aanstormende zelfbouwers hierbij op weg. Ook liggen er handige tools klaar zoals een budgetplanner, stappenplan en een Programma van Eisen voor het inventariseren van de woonwensen.
De informatieavond is van 17.30 tot 20.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/expertteam.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 14:23

Gerelateerd

Delen