Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Nieuwe winkels en restaurants in Almere Centrum

STAD CENTRUM – Het centrum van Almere wordt de komende tijd uitgebreid met een aantal nieuwe winkels en restaurants.

Miss Etam nam eind februari de aftrap met de opening van een 344m2 tellende winkel aan de Diagonaal. In de winkel kunnen stijlbewuste dames terecht voor een uitgebreide collectie vrouwelijke kleding en accessoires die op een toegankelijke manier wordt gepresenteerd. Bijzonder is de outlet op de tweede verdieping van het pand.
De definitieve datum is nog niet bekend, maar medio eind maart/begin april hoopt Restaurant Madame Jeanette open te gaan aan Belfort 5-7. In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn vertegenwoordigd.
Rond dezelfde periode openen de deuren van Skechers aan de Diagonaal 11. Deze eigenzinnige keten van schoenenwinkels staat bekend om de uitgebreide collectie comfortabele, maar betaalbare schoenen die bijdragen aan een juiste stand van de voeten.
Vanaf april kunnen Almeerders kennis maken met de charme van de traditionele Belgische frituur. Dan opent de vierde vestiging van Par Hasard aan Belfort 128. Het restaurant combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau.
Later in het jaar, medio juni, is het de beurt aan het Nederlandse merk Costes aan het Bordes 4-10. De stijlvolle en trendy collectie biedt kleding en accessoires van hoge kwaliteit voor de modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan en zowel overdag als ’s avonds goed voor de dag willen komen.
Artikel geplaatst op: 09 maart 2018 - 14:13

Gerelateerd

Delen