Nieuwe winkels en restaurants in Almere Centrum

STAD CENTRUM – Het centrum van Almere wordt de komende tijd uitgebreid met een aantal nieuwe winkels en restaurants.

Miss Etam nam eind februari de aftrap met de opening van een 344m2 tellende winkel aan de Diagonaal. In de winkel kunnen stijlbewuste dames terecht voor een uitgebreide collectie vrouwelijke kleding en accessoires die op een toegankelijke manier wordt gepresenteerd. Bijzonder is de outlet op de tweede verdieping van het pand.
De definitieve datum is nog niet bekend, maar medio eind maart/begin april hoopt Restaurant Madame Jeanette open te gaan aan Belfort 5-7. In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn vertegenwoordigd.
Rond dezelfde periode openen de deuren van Skechers aan de Diagonaal 11. Deze eigenzinnige keten van schoenenwinkels staat bekend om de uitgebreide collectie comfortabele, maar betaalbare schoenen die bijdragen aan een juiste stand van de voeten.
Vanaf april kunnen Almeerders kennis maken met de charme van de traditionele Belgische frituur. Dan opent de vierde vestiging van Par Hasard aan Belfort 128. Het restaurant combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau.
Later in het jaar, medio juni, is het de beurt aan het Nederlandse merk Costes aan het Bordes 4-10. De stijlvolle en trendy collectie biedt kleding en accessoires van hoge kwaliteit voor de modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan en zowel overdag als ’s avonds goed voor de dag willen komen.
Artikel geplaatst op: 09 maart 2018 - 14:13

Gerelateerd

Delen