Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Tennisvereniging Koriander opent nieuw clubhuis

SPORTPARK RIE MASTENBROEK – Almeerders kunnen bij Tennisvereniging Koriander kennismaken met tennis op zaterdag 17 maart. Tijdens deze open dag wordt ook het vernieuwde clubhuis van de vereniging geopend.
Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom op het park aan de Mosweg. Bezoekers worden ontvangen met een kop koffie of thee en er is limonade voor de kinderen. Wie in sportkleding komt, dan gelijk meedoen. Vanaf 13.30 uur kan er door middel van een circuit kennis gemaakt worden met het spel tennis.
Het vernieuwde clubhuis en de nieuwe overkapping worden om 15.30 uur officieel geopend. Hierna kan er een drankje en hapje genuttigd worden.
Artikel geplaatst op: 13 maart 2018 - 15:20

Gerelateerd

Delen