Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Gaslek tijdens werkzaamheden gezondheidscentrum de Haak

HAVEN CENTRUM -De hulpdiensten zijn woensdagochtend 7 maart uitgerukt voor een gaslek bij het gezondheidscentrum De Haak. Tijdens werkzaamheden aan het pand werd er een leiding geraakt.

Omstreeks 10.20 uur ging het mis. Tijdens het boren in de muur werd er een leiding geraakt, met een gaslek als gevolg. De brandweer en politie zijn vervolgens ter plaatse gekomen. Ten tijde van de hulpverlening werd de Schoolstraat afgesloten om de veiligheid te waarborgen. De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening. De netbeheerder zal het lek dichten. Het gezondheidscentrum, dat al beperkt geopend was door de werkzaamheden, was ten tijde van de hulpverlening niet toegankelijk. (Foto: HV-Almere.nl)

Artikel geplaatst op: 07 maart 2018 - 15:40

Gerelateerd

Delen