Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Sport kort


Pionieers wint, maar moeizaam
De ene week is de andere week niet. Waar vorige week Pioneers uit de startblokken schoot in de wedstrijd tegen Baros, kwamen de basketballers uit Almere afgelopen weekend maar moeizaam op gang tegen Binnenland. Van de ploeg uit Barendrecht was dit en vorig seizoen nog niet gewonnen en de moeizame start in deze thuiswedstrijd beloofde niet veel goeds. Na vijf minuten in eerste kwart met een tussenstand van 5-9, kwam Pioneers een beetje los en werden de rollen omgedraaid. De eindstand werd uiteindelijk 73-65. Volgende week speelt Pioneers een uitwedstrijd tegen middenmoter Hoppers uit Hoorn.
Handboogschutters in de prijzen

Bij het NK indoor voor aspiranten in Schijndel waren er weer twee Almeerse kampioenen. Bij de dames recurve werd Annick Panhuijsen Nederlands kampioen. Bij de heren compound won Jackson Bos het goud en Hessel Baars het brons.
13-jarige karter rijdt eerste race in Seniorenklasse

De Almeerse karter Rick Bouthoorn (13) reed afgelopen weekend voor het eerst een race in de Seniorenklasse. In deze eerste ronde van het BMC-kampioenschap op het circuit van Genk (België) werd Rick achtste en in de tweede race zesde. Behalve de BMC rijdt Rick dit seizoen ook het BNL en het Europese kampioenschap. Hij verwacht dit jaar veel progressie te kunnen boeken. “Ik heb in de eerste race wat foutjes gemaakt, maar die maakt ik in de tweede race niet meer. Ik heb in één weekend dus al veel bijgeleerd, veel ervaring opgedaan. Dat motiveert me om nog meer te trainen.”

Almere City verliest in 'dying seconds'

De voetballers van Almere City hebben vrijdagavond verloren van lijstaanvoerder Jong Ajax. Na een 1-0 voorsprong kwam Ajax langzij. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd kregen de Amsterdammers een penalty, die benut werd. Daarop blies de scheidsrechter direct af.
Artikel geplaatst op: 05 maart 2018 - 08:45

Gerelateerd

Delen