Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Moeizaam, maar Pioneers wint opnieuw

De ene week is de andere week niet. Waar vorige week Pioneers uit de startblokken schoot in de wedstrijd tegen Baros, kwam de ploeg afgelopen weekend maar moeizaam op gang tegen Binnenland.


Van de ploeg uit Barendrecht was dit en vorig seizoen nog niet gewonnen en de moeizame start in deze thuiswedstrijd beloofde niet veel goeds. Na vijf minuten in 1e kwart met een tussenstand van 5-9, kwam Pioneers een beetje los en werden de rollen omgedraaid. Binnenland wist nauwelijks nog te scoren, terwijl de ploeg uit Almere plots wel tot scoren kwam. Het kwart werd zo alsnog met een voorsprong (18-14) afgesloten. In het 2e kwart gingen de ploegen gelijk op. Binnenland wist heel even terug te komen op voorsprong (18-19), maar bleef de rest van het kwart op korte afstand volgen. Uiteindelijk werd met een ruststand van 34-28 de kleine voorsprong na het 1e kwart met 2 punten uitgebreid. In het 3e (53-46) en 4e kwart was het beeld niet anders Pioneers had voortdurend een voorsprong, maar werd op overbrugbare afstand gevolgd door de Barendrechters. Met een tussenstand van 65-62 na zes minuten in het 4e kwart kwamen ze bijna langszij. Pioneers echter scoorde 8 punten op rij, waardoor de wedstrijd definitief in Almeerse handen viel. De eindstand werd 73-65 en als je elk kwart als een set zou beschouwen, dan had Pioneers met een makkelijke 4-0 gewonnen. De waarheid was dat het een belangrijke, maar moeizame overwinning was op een lastige tegenstander. Volgende week speelt Pioneers een uitwedstrijd tegen middenmoter Hoppers uit Hoorn.

Scores: Edwin Richmond 27, Pascal Balm 20, Ian Morris 12 (15 rebounds), Djon Janssens 3, Ryan van Russel 3 (10 rebounds), Mark Entius 3, Timothy Donk 3, Jorg Janssens 2.

Artikel geplaatst op: 05 maart 2018 - 09:04

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: