Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Handbalvereniging Najaden bestaat dit jaar veertig jaar

SPORTPARK DE WIERDEN – Handvalvereniging Najaden bestaat veertig jaar. De vereniging wil dit vieren met zoveel mogelijk leden, oud-leden, vrijwilligers en supporters. Zij kunnen zich aanmelden voor de festiviteiten op zaterdag 8 september.
De jubileumcommissie is druk bezig met het voorbereiden van het programma voor de middag. Iedereen kan vrijblijvend meedoen aan, of kijken naar, de Old Stars wedstrijden (dames en heren), allerlei handbal gerichte activiteiten of een Workout op de stormbaan. In de Historie Hoek komt het verleden tot leven.
Aan het eind van een sportieve middag is er voor wie wil een gezamenlijke maaltijd. Te koop bij een (paar) feestelijke Foodtrucks die bij Najaden op het terrein komen. ‘s Avonds is het feest. De muziek wordt verzorgd door feest en volkszanger Danny Lit.
Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden via email: 40jaar@najaden.nl. Dan volgt de persoonlijke officiële uitnodiging voor de festiviteiten per email.
Meer informatie: www.najaden.nl.
Artikel geplaatst op: 02 maart 2018 - 14:53

Gerelateerd

Delen