Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Grootste tijdrit van Nederland in Almere

ALMERE – De Tijdrit Almere wordt op 31 maart verreden. Dat betekent zo snel mogelijk 42, 21 of 5.5 kilometer door de polder fietsen. Deelnemers vechten tegen de concurrentie, maar zeker ook tegen zichzelf en tegen de klok. Naast de individuele wedstrijden is er ook een Team Time Trial en een handbikeserie. De start is bij de Tureluurweg, te bereiken via de Vogelweg.
Zo snel mogelijk 42, 21 of 5.5 kilometer door de polder fietsen. (Foto: Ingrid Hardorff)

De start en finish zijn in de polder bij Almere Hout. Er zijn twee fietsrondes uitgezet in de Almeerse polder waar de verschillende deelnemers zullen fietsen: een ronde van 5,5 kilometer voor de deelnemers aan de korte afstand en een ronde van 21 kilometer voor de deelnemers aan de middenafstand en de lange afstand (42 km). De deelnemers aan de middenafstand rijden derhalve één ronde van 21 km, de deelnemers aan de lange afstand rijden twee rondes. De Team Time Trial rijdt één ronde.
Er is – om de veiligheid van iedere deelnemer te kunnen garanderen – een speciale start voor handbikers, wheelers en tandems.
Rondom het start- en finishgebied worden er stands opgebouwd voor veel bekende fietsmerken, - accessoires en -kleding
Inschrijven en meer info op: https://start-2-finish.nl/tijdrit-almere
Artikel geplaatst op: 27 februari 2018 - 14:54

Gerelateerd

Delen