Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Suburbia in de Buurt zoekt spelers voor Almere mijn Thuis

ALMERE - Suburbia in de Buurt verzamelt momenteel verhalen van mensen die in Almere wonen. Het theatergezelschap is op zoek naar mensen die willen meespelen in de voorstelling die aan de hand van deze verhalen wordt gemaakt.

'Almere mijn Thuis' is het eerste deel van een drieluik, waar Suburbia de komende drie jaar aan werkt. Suburbia wil de verhalen van Almeerders horen en ze op allerlei manieren delen met elkaar en zo vastleggen voor de toekomst. De verhalen gaan over de vragen ‘Wat betekent voor jou ‘thuis’?’ en ‘Hoe werd Almere jouw thuis?’. Het theatergezelschap wil honderd verhalen verzamelen van mensen die uit verschillende delen van het land, of de wereld kwamen, en die op verschillende momenten in verschillende wijken van Almere zijn komen wonen.
Vanaf eind maart wordt er samen met twee theatermakers gewerkt aan de voorstelling. In juni maakt Suburbia een tournee langs de verschillende stadsdelen, en in september speelt de groep nog een keer in KAF.
Almeerders die niet in Almere geboren zijn kunnen zich aanmelden. Suburbia neemt dan contact op en nodigt de aanmelders uit voor een bijeenkomst op donderdag 15 maart waar meer informatie gegevens wordt en de groep spelers wordt samengesteld.
Meer informatie en aanmelden: www.suburbiaindebuurt.nl.
Artikel geplaatst op: 01 maart 2018 - 12:12

Gerelateerd

Delen