Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

Gemeente presenteert plannen renovatie Hefbrugweg

DE VAART – De Hefbrugweg wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag en tevens wordt het straatwerk aangepakt. De werkzaamheden beginnen half april. De gemeente organiseert op maandag 19 maart een informatiebijeenkomst voor de bedrijven aan het betreffende deel van het bedrijventerrein De Vaart.
De gemeente Almere heeft aan BAM Infra B.V. de opdracht gegeven tot renovatie van de Hefbrugweg. De werkzaamheden beginnen half april. De Hefbrugweg wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag en tevens wordt het straatwerk aangepakt. Na voltooiing van de werkzaamheden ligt er een mooie nieuwe weg. De bereikbaarheid van de bedrijven is gegarandeerd. Er komen omleidingen en de weg is tijdens de werkzaamheden slechts in een richting berijdbaar. De omleidingen worden met borden aangegeven. Een week voor aanvang van de werkzaamheden ontvangen de betreffende bedrijven een brief met nadere informatie over de planning en fasering van de werkzaamheden.
De informatiebijeenkomst op maandag 19 maart wordt gehouden van 16.00 tot 17.00 uur in het pand van MCFE, aan de Hefbrugweg 77a, tegenover Kras Recycling. De inloop is vanaf 15.45 uur, met koffie en thee. Aanmelden via email: Nicole.van.ruitenbeek@bam.com. Wie verhinderd is, kan via dit emailadres de presentatie van de bijeenkomst opvragen.
Artikel geplaatst op: 01 maart 2018 - 09:48

Gerelateerd

Delen