Nieuws
Video: Slotdebat gemist? Bekijk het op ADW TV Video:Almere DEZE WEEK en de nieuwebibliotheek organsieerden zaterdag 17 maart het grote slotdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Kijk... Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... StrandLAB moet zorgen voor meer cultuur en recreatie op Almeerderstrand ALMEERDERSTRAND – Op de kop van Marina Muiderzand staat sinds kort een caravan. Deze caravan is de mobiele... Informatieavond Villapark Vogelhorst VOGELHORST - Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Biljarten en schilderen voor ouderen FAUNABUURT – Er is weer plaats voor nieuwe leden bij verschillende activiteiten voor ouderen in buurtcentrum het Forum... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek...

100 mensen gaan 1 uur hardlopen door Filmwijk

FILMWIJK – Ongeveer honderd hardlopers lopen zondag 11 maart de éénuursloop voor het KWF. De bedoeling is om gedurende één uur te gaan hardlopen per persoon binnen dat uur zoveel mogelijk rondjes te lopen. De organisatie zoekt nog vrijwilligers.
Wie wil kan nog meedoen aan de éénuursloop voor het KWF, zondag 11 maart. (Foto: aangeleverd)

Het parcours is een verkeersarme ronde van circa 1.400 meter in een parkachtige omgeving in Filmwijk. Het inschrijfgeld is minimaal 5 euro en de volledige opbrengst gaat naar het KWF. Op dit moment heeft de vriendengroep, die dit initiatief hebben genomen, al ruim 1.115 euro opgehaald voor het KWF.
Een week later, in het weekend van 17 en 18 maart, zullen leden van Run Your Way meedoen aan de Samenloop voor Hoop in het Topsportcentrum in Poort. Dan gaan ze 24 uur wandelen in het Topsportcentrum. Op www.samenloopvoorhoop.nl is meer informatie te vinden over deze 24 uursloop.
Vrijwilligers gezocht

De organisatie zoekt mensen die willen helpen tijdens de run. Zoals verkeersregelaars of helpen bij de finish. Meer informatie hierover bij Peter van Heijningen via eenuursloop@gmail.com.
Meerennen en het KWF steunen kan ook. Kijk dan op eenuursloop.x-man.nl. De loop start om 10.00 uur bij het Parkhuys aan de Bunuellaan.
Artikel geplaatst op: 05 maart 2018 - 17:34

Gerelateerd

Delen