Nieuws
Aeresgroep koopt eerste kavels op Floriadeterrein STAD CENTRUM - De eerste kavels op het Floriadeterrein zijn aangekocht door de Aeresgroep. Die gaat op het... Helft 45 plussers werkt dankzij Almeerse begeleidingsmethode Door Robert MienstraALMERE – “Twee jaar geleden begon de gemeente samen met het UWV 45-plussers met een bijstand-... Coffeeshop Meridiaanpark van de baan Door Marcel BeijerBUITEN CENTRUM – Er komt definitief geen coffeeshop in het Meridiaanpark in Buiten. Dat heeft de... Poldertranen zoekt accordeonist/toetsenist ALMERE – Poldertranen is een gemengd Almeers koor met ongeveer vijftig leden. Voor vervanging en versterking van de... VRE-bacterie Flevoziekenhuis 'onder controle' STAD CENTRUM – De besmetting met de VRE-bacterie op de verpleegafdelingen Longziekten en MDL van het Flevoziekenhuis is... Samen de zorg verbeteren ALMERE – Laten zien wat goed gaat en wat beter kan in de zorg? Goed voorbereid in gesprek... Biomassa wordt grondstof in Grondstoffenstraat DE VAART - Wethouder René Peeters opende woensdag 14 maart op het Grondstoffen Collectief Almere (GCA) de eerste... Dirigent Hans Welle vertelt over jubileumconcert Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat dit jaar dertig jaar. De stichting AJSO laat dat niet ongemerkt... Wethouder Herrema: Stoppen Floriade is onverantwoord ALMERE – De PVV bracht vorige week het onderzoek van bureau Rebel naar buiten waaruit de partij concludeerde... Lenterommelmarkt voor dieren DE VAART – 'Snuffelen' tussen tweedehands spullen kan zaterdag 24 maart. Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00...

Groot slotdebat op zaterdag 17 maart

Door Robert Mienstra en Marcel Beijer
ALMERE – Het grote slotverkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt zaterdag 17 maart van 16.00 – 18.00 uur in de nieuwezaal van de nieuwebibliotheek gehouden. Aanmelden voor gratis kaarten kan al: klik hier

Ook nu zal de zaal voor het verkiezingsdebat snel uitverkocht zijn. (Foto: José van Saagsvelt)


De lijsttrekkers debatteren die middag over thema's als de Floriade, wonen, veiligheid, zorg, groen, nieuwe Almeerders en duurzaam Almere. De lokale partijen beslissen hierover, niet de landelijke politiek. En de Almeerders bepalen wat er beslist wordt door hun stem uit te brengen.
De lokale partijen staan van 16.00 tot 18.00 uur in de nieuwebibliotheek klaar om zwevende kiezers te overtuigen op welke partij ze moeten stemmen. De debatleiders zijn Robert Mienstra en Marcel Beijer van Almere DEZE WEEK. Dus het wordt vuurwerk.

Reeks


Het grote slotdebat is het derde in een reeks. In oktober werd de aftrap gegeven voor de verkiezingsstrijd met het eerste debat waar vooral het publiek vragen kon stellen. Op 14 februari vond uit uitverkochte verkiezingsdebat over de Zorg plaats dat zelfs landelijke media-aandacht trok.
Bij het grote slotdebat op 17 maart komen vooral de lijsttrekkers aan het woord. Geïnteresseerden kunnen dit keer uitsluitend vragen stellen via Twitter #debat036 of via WhatsApp 06-13837374.

Gratis kaarten


Het Almere DEZE WEEK-nieuwebibliotheek grote slotdebat wordt gehouden op zaterdag 17 maart van 16:00 tot 18:00 in de nieuwe zaal van denieuwebibliotheek.
De entree is gratis, wel moeten kaarten worden gereserveerd. klik hier voor reserveren

Artikel geplaatst op: 26 februari 2018 - 10:04

Gerelateerd

Delen